Το Race for Glory: Audi vs Lancia φέρνει τα ράλι στον κινηματογράφο

Η πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική χρονιά στην ιστορία του WRC έρχεται στον κινηματογράφο με του Race for Glory: Audi vs Lancia και αυτό είναι το trailer.

Race For Glory Audi vs Lancia ταινία κινηματογράφος

Ζούμε στην εποχή που το motorsport έχει βρει μεγάλο χώρο στον κινηματογράφο και είναι σαφές πως σε αυτό παίζει ρόλο η τεχνολογία που δίνει στους δημιουργούς την άνεση και τις δυνατότητες να απεικονίζουν τις πιο extreme στιγμές του πιο επικίνδυνου σπορ στον κόσμο με απόλυτη ασφάλεια. Tο Race for Glory: Audi vs Lancia για παράδειγμα φέρνει στον κινηματογράφο μια από τις συγκλονιστικότερες κόντρες στην ιστορία του WRC σε μια από τις πιο θανατηφόρες περιόδους αυτού, την εποχή των Group B

Race For Glory Audi vs Lancia ταινία κινηματογράφος

Για την ταινία είχαν γίνει γνωστές κάποιες βασικές λεπτομέρειες εδώ και μήνες και περιμέναμε να ολοκληρωθεί η παραγωγή της. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται ένας από τους διασημότερους Ιταλούς ηθοποιούς, ο Riccardo Scamarcio (είναι και παραγωγός) και ένας από τους πιο διάσημους Γερμανούς, ο Daniel Bruhl. 

Ο Bruhl είναι ο Niki Lauda από το κινηματογραφικό Rush, εκεί είχε δείξει το μεγάλο ταλέντο του και τώρα καλείται να κάνει το ίδιο ως Roland Gumpert, ο αγωνιστικός διευθυντής της Audi δηλαδή εκείνη την εποχή. 

Race For Glory Audi vs Lancia ταινία κινηματογράφος

Απέναντί του θα είναι φυσικά ο Cesare Fiorio, το ρόλο του οποίου έχει αναλάβει ο Scamarcio, ενώ την χαρακτηριστική φιγούρα του Walter Rohrl καθώς και τις κορυφαίες ατάκες του Γερμανού για εκείνη τη χρονιά, θα προσπαθήσει να μεταφέρει στην οθόνη ο επίσης Γερμανός ηθοποιός Volker Bruch. 

Race For Glory Audi vs Lancia ταινία κινηματογράφος

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ιταλός, Stefano Mordini και από το trailer προκύπτει η παρουσία και της Michelle Mouton τον ρόλο της οποίας θα υποδύεται η Haley Bennett. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και στις πλατφόρμες που θα μπορεί κανείς να την δει on demand στις 5 Ιανουαρίου του 2024. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network