Πρώτο trailer για το GTA VI που κυκλοφορεί το 2025

Στο Μαϊάμι επιστρέφει το GTA VI η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς video game που θα έχει για πρώτη φορά γυναίκα σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

GTA VI 2025 Trailer
GTA VI 2025 Trailer
GTA VI 2025 Trailer
GTA VI 2025 Trailer
GTA VI 2025 Trailer
GTA VI 2025 Trailer
GTA VI 2025 Trailer

Ένα γνώριμο περιβάλλον για τους φίλους του Grand Theft Auto επαναφέρει το trailer του GTA VI που κυκλοφόρησε και τοποθετεί τη δράση της έκτης συνέχειας του δημοφιλούς video game στο Μαϊάμι. Σε ένα διαφορετικό Μαϊάμι ωστόσο καθώς οι δημιουργοί της Rockstar φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να είναι πολύ ρεαλιστές. 

GTA VI 2025 Trailer

Έτσι από το trailer παρατηρούμε την παρουσία διαφόρων από τα περιστατικά που υπάρχουν στην σύγχρονη ζωή της Αμερικής και της αυτοκινητικής κουλτούρας της, όπως τις καταλήψεις στις διασταυρώσεις που ταλαιπωρούν αρκετές πόλεις και τις επιδρομές με μοτοσυκλέτες. 

GTA VI 2025 Trailer

Το στοιχείο του παράνομου επικρατεί και στο GTA VI, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως μιλάμε για το πρώτο παιχνίδι που στήριξε όλη του την επιτυχία σε παρανομίες, αλισβερίσια, νταλαβέρια και άλλες underground διαδικασίες που στόχος ήταν να ξεφεύγει κανείς από την αστυνομία. 

GTA VI 2025 Trailer

Το 1997 μάλιστα που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά ήταν μεγάλο θέμα αναστατώνοντας την κοινωνία σε ευρύτερο επίπεδο. Η τελευταία του έκδοση ήρθε το 2013, το GTA V, και έκτοτε έχουν γίνει πολλές προσθήκες στο video game, ωστόσο τώρα ήρθε η ώρα για φρεσκάδα, αλλά ξέρεις κάτι;

GTA VI 2025 Trailer

Δεν φαίνεται και τόσο μεγάλη αυτή στο trailer. Ανανέωση ναι και νέα στοιχεία επίσης, όμως τα γραφικά μοιάζουν κάπως παρωχημένα για την εποχή μας. 

Αυτό βεβαίως δεν εμποδίζει να υπάρχει αδιανόητη αναμονή για το παιχνίδι. Ας πούμε πως ένα δείγμα αυτής είναι η ανταπόκριση σε αυτό το trailer. Στις πρώτες ώρες από την κυκλοφορία του, πριν καν τελειώσει μια 8ωρη εργασιακή βάρδια δηλαδή, περισσότερα από 40 εκατομμύρια θεατές έσπευσαν να παρακολουθήσουν αυτήν την πρώτη γεύση. 

To GTA VI, όπως ενημερωνόμαστε από το trailer θα κυκλοφορήσει το 2025 και δεν υπάρχει πουθενά καμία αναφορά για υπολογιστή παρά μόνο για PlayStation, Xbox και κονσόλες.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network