Αυτό είναι το Tesla Cybetruck που αγοράζεις με 1.400 ευρώ

Ενδιαφέρον και πρωτοποριακό το Tesla Cybertruck ωστόσο προς το παρόν δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη, εκτός και αν είναι αυτό που βλέπεις εδώ.

Tesla Cybertruck παιδικό αυτοκίνητο

Μετά τις επίσημες πρώτες παραδόσεις του Tesla Cybertruck και τον ντόρο που έχει προκαλέσει το θηριώδες ηλεκτρικό pick up, από το επίσημο δίκτυο της Tesla κυκλοφορεί και το Cybertruck για παιδιά. 

Tesla Cybertruck παιδικό αυτοκίνητο

Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο εν πολλοίς, το οποίο όμως η Tesla δεν μπορεί να εγγυηθεί οτι θα παραδοθεί πριν τις γιορτές λόγω μεγάλης ζήτησης αφενός, αφετέρου δε λόγω του οτι οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν τώρα, τον Δεκέμβριο. 

Η μεγάλη ζήτηση υπάρχει σε αναλογία με το ενδιαφέρον για το πραγματικό Tesla Cybertruck, γιατί το Cybertruck για παιδιά δεν το λες και φτηνό. Η τιμή του είναι 1.500 δολάρια, δηλαδή λίγο κάτω από 1.400 ευρώ.

Σκέψου όμως πως μπορεί και να αξίζει τον κόπο, ειδικά αν ζεις στην Ευρώπη ή εκτός Αμερικής, γιατί αυτό το Tesla Cybertruck των 1.400 ευρώ θα είναι το μοναδικό Cybertruck που θα μπορείς να αγοράσεις. Το αληθινό δεν κυκλοφορήσει, τουλάχιστον προς το παρόν εκτός ΗΠΑ.

Tesla Cybertruck παιδικό αυτοκίνητο

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Τo Tesla Cybertruck για παιδιά διαθέτει μια μπαταρία 22V και έναν ηλεκτρικό κινητήρα 500W που μπορεί να κινήσει το αυτοκινητάκι με 16 km/h με αυτονομία που αγγίζει τα 20 χλμ. Διαθέτει δύο επιλογές μέγιστης ταχύτητας καθώς μπορεί ο ευτυχής μπαμπάς να το περιορίσει στα 8 km/h, ενώ διαθέτει επίσης λειτουργικά φώτα. 

Σύμφωνα με την Tesla μπορεί να φιλοξενήσει οδηγό και έναν επιβάτη από 6 έως 12 ετών. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network