Αυτό είναι το πιο φθηνό scooter της Yamaha και χρειάζεται δίπλωμα αυτοκινήτου

Είναι νέο, ελαφρύ, οικονομικό και οδηγείται με δίπλωμα αυτοκινήτου. Το Yamaha RayZR 125 είναι το πιο φθηνό μοντέλο στη γκάμα της εταιρείας με συμπαγείς διαστάσεις και επίπεδο πάτωμα.

Yamaha RayZR 125
Yamaha RayZR 125
Yamaha RayZR 125
Yamaha RayZR 125
Yamaha RayZR 125
Yamaha RayZR 125
Yamaha RayZR 125
Yamaha RayZR 125

Το νέο Yamaha RayZR συμμετέχει στην πολυπληθή και ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των scooters 125 κυβικών που είναι τα πιο οικονομικά μέσα μετακίνησης για την πόλη και μπορούν να οδηγηθούν με δίπλωμα αυτοκινήτου.

Η πρόταση του νέου Yamaha RayZR συνίσταται σε ένα αστικό δίτροχο με χαμηλό απόβαρο -μόλις 99 κιλά- και compact διαστάσεις. Διαθέτει επίπεδο δάπεδο και έχει χαμηλό ύψος σέλας (785 χιλ). Οι τροχοί είναι 10 ιντσών πίσω και 12 ιντσών μπροστά εξασφαλίζοντας ευελιξία και ευκινησία στις χαμηλές ταχύτητες ενώ συμπληρώνονται από ελαστικά Tubeless.

Yamaha RayZR 125

Στα λοιπά στοιχεία έχουμε ρεζερβουάρ χωρητικότητας 5,2 λίτρα και ένα σύστημα πέδησης που περιλαμβάνει δισκόφρενο εμπρός και ταμπούρο πίσω με συνδυαζόμενη λειτουργία από την αριστερή μανέτα. Η σέλα είναι αρκετά άνετη και κρύβει από κάτω ένα χώρο 21 λίτρων για κράνος και μικροαντικείμενα.

Από την άλλη, τα φώτα είναι Led ενώ και ο πίνακας οργάνων είναι ψηφιακός με όλες τις απαραίτητες ενδείξεις. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης ένα μικρό φιμέ ανεμοθώρακα και χειρολαβές για τον πίσω συνεπιβάτη.

Yamaha RayZR 125

Ο κινητήρας είναι 125 κ.εκ., αερόψυκτος και φέρει την ονομασία τεχνολογίας Yamaha Blue Core. Διαθέτει ειδικό ηλεκτρικό σύστημα Power Assist που παρέχει επιπλέον ώθηση κατά την εκκίνηση αλλά και σύστημα εξοικονόμησης καυσίμου Start & Stop. Η τροφοδοσία γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ψεκασμού ενώ εκτός από την μίζα υπάρχει και μανιβέλα για την ενεργοποίηση του μοτέρ.

Στον τομέα των επιδόσεων η απόδοση φθάνει τους 8,15 ίππους στις 6.500 σ.α.λ. ενώ η ροπή βρίσκεται στα 9,7 Nm στις 5.000 σ.α.λ. Η κατανάλωση δεν ξεπερνά τα 2 λίτρα/100 χλμ. που σημαίνει αυτονομία άνω των 250 χλμ. ανά γέμισμα ενώ οι ρύποι CO2 περιορίζονται στα 42 γρ./χλμ.

Yamaha RayZR 125

Η διάθεση του μοντέλου στην ελληνική αγορά αφορά δύο χρωματικές εκδόσεις σε έναν συνδυασμό κόκκινου-μαύρου και μαύρου. Η τιμή διάθεσης προσδιορίζεται στα 2.190 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network