Αυτή είναι η τιμή για το νέο Kymco Downtown GT 350i

H Kymco ανανέωσε το δημοφιλές Downtown παρουσιάζοντας την έκδοση GT350i με χαρακτηριστικά διευρυμένης πολυτέλειας και πλούσιου εξοπλισμού.

Kymco Downtown GT 350i
Kymco Downtown GT 350i
Kymco Downtown GT 350i
Kymco Downtown GT 350i
Kymco Downtown GT 350i
Kymco Downtown GT 350i
Kymco Downtown GT 350i
Kymco Downtown GT 350i
Kymco Downtown GT 350i
Kymco Downtown GT 350i

Διατίθεται ήδη στην ελληνική αγορά το νέο Kymco Downtown GT 350i που βασίζεται στην 3η γενιά της δημοφιλούς σειράς προσφέροντας πλέον χαρακτηριστικά scooter υψηλού τουρισμού. Οι μηχανικοί της Kymco υπέβαλαν το νέο μοντέλο σε εξαντλητικές δοκιμές κάτω από αντίξοες συνθήκες πριν την μαζική παραγωγή του.

Η αεροδυναμική προστασία από φέρινγκ και ανεμοθώρακα έχει βελτιωθεί σημαντικά. Η νέα σέλα δύο επιπέδων διαθέτει αντιολισθητικό κάλυμμα και οι γωνίες που σχηματίζουν τα άκρα του αναβάτη εγγυώνται μεγάλη ευκολία χειρισμού. Το ίδιο ισχύει και για τον συνεπιβάτη, με άπλετο χώρο που συμπληρώνεται από εργονομικές λαβές προσεγμένα ενσωματωμένες στην ουρά.

Kymco Downtown GT 350i

Το πλαίσιο είναι κατασκευασμένο από ενισχυμένο ατσάλι προκειμένου να παρέχει την απαιτούμενη στιβαρότητα, ενώ το χωρητικότητας 12,5 λίτρων ρεζερβουάρ είναι τοποθετημένο στο κέντρο για καλύτερη κατανομή βάρους, βελτιώνοντας συνάμα και την οδική συμπεριφορά.

Στα φρένα έχουν επιλεγεί δύο ευμεγέθη υδραυλικά δισκόφρενα με διπίστονες δαγκάνες, με το τελευταίας γενιάς δικάναλο σύστημα ABS 9.1 της Bosch και το στάνταρ σύστημα ελέγχου πρόσφυσης Traction Control. Οι τροχοί έχουν μεγαλώσει σε διάμετρο (15” μπροστά, 14” πίσω) και πλέον προσφέρουν συμπεριφορά και ασφάλεια στα πρότυπα μιας μοτοσυκλέτας μεσαίου κυβισμού.

Kymco Downtown GT 350i

Με 29 ίππους

O υγρόψυκτος τετραβάλβιδος κινητήρας των 321 κ.εκ. με ισχύ 29 ίππων ανήκει στην προηγμένη οικογένεια G5-SC και αυτό μεταφράζεται σε μειωμένο βάρος, κατανάλωση και κραδασμούς, αθόρυβη λειτουργία, αυξημένη ιπποδύναμη, χαμηλό κόστος συντήρησης και μεγάλη αντοχή στη σκληρή χρήση.

Επιτυγχάνει μείωση των απωλειών τριβών της τάξης του 20% με 30%, σε σχέση με άλλους κινητήρες αυτού του κυβισμού, κάτι που κατά βάση οφείλεται στην επιφανειακή κάλυψη των ελατηρίων του εμβόλου από νιτρίδιο του χρωμίου.

Στην όλη καλή λειτουργία συμβάλλει σημαντικά η γρήγορη απαγωγή θερμότητας, που επιτυγχάνεται με τη νέα σχεδίαση των καναλιών κυκλοφορίας του ψυκτικού υγρού. Αυτό το εξελιγμένο σύστημα ψύξης βελτιώνει τη ροή του αέρα και διατηρεί αναλλοίωτη την απόδοση ακόμα και μετά από πολύωρη οδήγηση. Η δε, ρύθμιση του κινητήρα έχει γίνει με γνώμονα τη γραμμική λειτουργία σε όλο το φάσμα των στροφών λειτουργίας του.

Kymco Downtown GT 350i

Στοιχεία εξοπλισμού

Ο βασικός εξοπλισμός του νέου GT 350i περιλαμβάνει εκτός των άλλων φωτισμό Full Led με δίδυμους προβολείς που για τα φώτα ημέρας διαθέτουν τεχνολογία DRL. Υπάρχει σύστημα προειδοποίησης απότομου φρεναρίσματος (ESS) και ρυθμιζόμενο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης (Traction Control).

Το σύστημα Keyless με την ύπαρξη ασύρματου κοντρόλ εξυπηρετεί την λειτουργία χωρίς κλειδί, με την εκκίνηση και όλες τις βασικές λειτουργίες να γίνονται μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη. Μέσω αυτού, ο αναβάτης μπορεί να εκκινήσει το scooter, να ανοίξει τη σέλα και την τάπα του ρεζερβουάρ, όπως επίσης και να κλειδώσει το τιμόνι.

Kymco Downtown GT 350i

Ο χώρος κάτω από τη σέλα είναι φωτιζόμενος, μπορεί να φιλοξενήσει δύο κράνη Fullface και διαθέτει επένδυση υψηλής ποιότητας. Κάτω από το τιμόνι υπάρχουν δύο ντουλαπάκια που μπορούν φιλοξενήσουν μικροπράγματα, όπως επίσης και δύο θύρες USB (A και C).

Kymco Downtown GT 350i

Από την άλλη, ο πίνακας των οργάνων απαρτίζεται από μια έγχρωμη οθόνη LCD 6”, που προσφέρει εύκολη αναγνωσιμότητα νύχτα-μέρα με πολλές ενδείξεις και πληροφορίες. Στα θετικά και η ύπαρξη κεντρικού σταντ εκτός του κλασσικού πλαϊνού.

Το νέο Downtown GT 350i διατίθεται σε τρεις χρωματικές επιλογές: Golden Grey, Petrol Blue και Abyss Black Matt. Kαλύπτεται από εγγύηση 2 ετών χωρίς περιορισμό χιλιομέτρων και κοστίζει 5.495 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network