Προνόμια για τις παραγγελίες των Moto Guzzi Stelvio έως τις 15 Φεβρουαρίου

H Moto Guzzi ενισχύει την εμπορική παρουσία της Stelvio προσφέροντας ειδική επιδότηση ανταλλαγής και bonus για αγορά αξεσουάρ σε όσους κάνουν προκράτηση μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Moto Guzzi Stelvio
Moto Guzzi Stelvio
Moto Guzzi Stelvio
Moto Guzzi Stelvio
Moto Guzzi Stelvio
Moto Guzzi Stelvio
Moto Guzzi Stelvio
Moto Guzzi Stelvio
Moto Guzzi Stelvio

Με παρουσία στην ευρωπαϊκή αγορά από το 2007, η μεγάλη on-off μοτοσυκλέτα της Moto Guzzi που συνέδεσε το όνομα της με την ταξιδιωτική περιπέτεια διατίθεται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου με προνόμια για όσους πραγματοποιήσουν online προκράτηση.

Ειδικότερα, όσοι μπουν στην λίστα παραγγελιών της νέας Moto Guzzi Stelvio μέχρι αυτή την ημερομηνία δικαιούνται ειδικής επιδότησης σε περίπτωση ανταλλαγής μεταχειρισμένης Moto Guzzi ή bonus για αγορά merchandising αξεσουάρ Moto Guzzi.

Moto Guzzi Stelvio

Σχεδιασμένη για άνετα ταξίδια

Η Stelvio διαθέτει ένα σύγχρονο τεχνολογικό υπόβαθρο με άξονα μετάδοσης για μεγαλύτερη αντοχή και αξιοπιστία αλλά και μελετημένη αεροδυναμική που εξυπηρετείται από δύο κινούμενα πλευρικά αεροδυναμικά φτερά - ένα σύστημα που διαθέτει και το μοντέλο V100 Mandello. Αυτά μαζί με τον ειδικά σχεδιασμένο ανεμοθώρακα που ρυθμίζεται καθ' ύψος ηλεκτροκίνητα αποτελούν την σημαντικότερη ιδιαιτερότητα της νέας γενιάς Stelvio.

Διαβάστε Επίσης

Το adventure μοντέλο της Moto Guzzi φέρει ατσάλινο σωληνωτό πλαίσιο υψηλής αντοχής και συνδυάζεται με αναρτήσεις με μεγάλες διαδρομές και τροχούς 19 ιντσών εμπρός και 17 ιντσών πίσω με ακτινωτές ζάντες. Είναι το πρώτο μοντέλο που εφοδιάζεται με το σύστημα PFF Rider Assistance Solution.

Μια έξυπνη πλατφόρμα υποβοήθησης οδήγησης η οποία βασίζεται στην τεχνολογία ραντάρ που αναπτύχθηκε από την Piaggio Fast Forward, την εταιρεία ρομποτικής με έδρα τη Βοστώνη που ιδρύθηκε το 2015 από τον όμιλο Piaggio.

Moto Guzzi Stelvio

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει εκτός των άλλων Ride by Wire ηλεκτρονικό γκάζι και πέντε προγράμματα οδήγησης: Touring, Rain, Road, Sport και Off-Road, που διαχειρίζονται το φρένο του κινητήρα, το ABS, τον έλεγχο πρόσφυσης και την χαρτογράφηση λειτουργίας του κινητήρα.

Στο mode Off-Road, τόσο το ABS όσο και ο έλεγχος πρόσφυσης μπορούν να απενεργοποιηθούν. Επιπροσθέτως, η Moto Guzzi προσφέρει για τη νέα Stelvio μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ που έχει ειδικά σχεδιαστεί για να κάνει την εμπειρία οδήγησης ακόμα πιο άνετη και συναρπαστική.

Moto Guzzi Stelvio

Κινητήρας V2 με υγρόψυξη

Ο δικύλινδρος V κινητήρας του Stelvio με περιεχόμενη γωνία κυλίνδρων 90 μοιρών παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο μοντέλο V100 Mandello.

Είναι ένα μοτέρ με συμπαγείς διαστάσεις και ελαφριά κατασκευή. Διαθέτει δύο εκκεντροφόρους επικεφαλής, τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο και υγρόψυξη.

Moto Guzzi Stelvio

Η μέγιστη ισχύ φθάνει τους 115 ίππους στις 8.700 σ.α.λ. - με κόφτη στις 9.500 σ.α.λ. ενώ η μέγιστη ροπή προσδιορίζεται στα 105 Nm στις 6.750 σ.α.λ., με ποσοστό 82% αυτής να είναι διαθέσιμο από τις 3.500 σ.α.λ. Επανασχεδιασμένο είναι και το κιβώτιο 6 σχέσεων με στόχο την περαιτέρω ομαλότητα στις αλλαγές ταχυτήτων.

Η πρόταση της νέας Moto Guzzi Stelvio διατίθεται στην ελληνική αγορά με ενδεικτική αρχική τιμή στα 16.499 ευρώ ενώ οι εκδόσεις που εφοδιάζονται με την πλατφόρμα PFF Rider Assistance Solution κοστίζουν 17.299 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network