Έκθεση μοτοσυκλέτας από 10-14 Απριλίου στο Metropolitan Expo

Ραντεβού στην εαρινή έκθεση μοτοσυκλέτας που θα παρουσιαστούν όλα τα νέα μοντέλα σε δύο τροχούς καθώς και είδη ένδυσης εξοπλισμού ασφαλείας. Στο περιθώριο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν test rides και διάφορα happenings.

ekthesi motosikletas 2024

Το δεύτερο 10ήμερο του Απριλίου θα διοργανωθεί η έκθεση μοτοσυκλέτας στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo. Είναι η πρώτη φορά όπου έκθεση μοτοσυκλέτας θα διοργανωθεί στον συγκεκριμένο εκθεσιακό χώρο διεθνών προδιαγραφών. Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό τις καθημερινές από τις 14:00 – 21:00 ενώ το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Απριλίου από τις 10:00 – 21:00.

ekthesi motosikletas 2023

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά όλα τα νέα μοντέλα μοτοσυκλετών και scooter, να ενημερωθούν για τον εξοπλισμό ασφάλειας και ένδυσης αλλά και για όλες τις νέες υπηρεσίες του κλάδου. Κατά την διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν διάφορα events και happenings ενώ θα υπάρχει και δυνατότητα test ride διάφορων μοντέλων της αγοράς.

Η έκθεση διοργανώνεται από την εταιρεία Be Best και τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Μοτοσυκλετών Ελλάδος (ΣΕΜΕ).

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network