Ναι, το GT Manager έρχεται σε PC και αυτό είναι το πρώτο trailer

Αν η οδήγηση δεν είναι το φόρτε σου και ζηλεύεις περισσότερο τις ικανότητες των managers των αγωνιστικών ομάδων, το GT Manager '24 είναι για σένα και τώρα θα βγει σε PC.

GT Manager

Στο κινητό κάποιοι έχουν ρίξει πολλές ώρες "δουλειάς" παίζοντας GT Manager. Αυτοί που παίζουν GT Manager ίσως να θεωρούν βαρετή την οδήγηση, να αποφεύγουν την αδρεναλίνη του απόλυτου ελέγχου και να μην τους αρέσουν οι προσπεράσεις. Γι' αυτούς η πραγματική δράση βρίσκεται στη διαχείριση των οδηγών. Και τώρα το GT Manager '24 έρχεται σε PC και αυτό είναι μεγάλη είδηση στο gaming

Όποιος έχει παίξει τα παιχνίδια F1 Manager της Frontier ή το εγκληματικά υποτιμημένο Motorsport Manager της Playsport ξέρει σίγουρα ότι είναι απίστευτα συναρπαστικό να αναπτύσσεις αυτοκίνητα, να προσλαμβάνεις και να απολύεις οδηγούς και να επιλέγεις τις στρατηγικές τους για τους αγώνες.

GT Manager

Χρειαζόμαστε περισσότερα καλά παιχνίδια διαχείρισης μηχανοκίνητου αθλητισμού, και η The Tiny Digital Factory με έδρα το Μόντρεαλ είναι πολύ πρόθυμη να δημιουργήσει προς αυτήν την κατεύθυνση. 


Το παιχνίδι GT Manager για κινητά αποτελεί τη βάση για αυτό το μεγαλύτερο GT Manager '24, το οποίο κυκλοφορεί "σύντομα" στο PC. Είναι διευρυμένο σχεδόν σε κάθε τομέα όμως, και διαθέτει "περισσότερα από 30 αδειοδοτημένα αγωνιστικά αυτοκίνητα, πάνω από 20 οδηγούς και ομάδες", αναφέρει το δελτίο τύπου της ανακοίνωσης.

GT Manager

Οι μηχανισμοί διαχείρισης της ομάδας GT είναι πια πιο αναλυτικοί με στόχο μια μεγαλύτερης διάρκειας εμπειρία παιχνιδιού ενώ διευθύνεται συμμετοχές στα αγωνιστικά πρωταθλήματα από το GT4 μέχρι την κατηγορία Hypercar.

Το τρέιλερ της ανακοίνωσης παρουσιάζει αρκετά από τα 30+ αδειοδοτημένα αυτοκίνητα από τις Porsche, Peugeot, Aston Martin, Alpine, Glickenhaus, Chevrolet, Bugatti, Lotus, Saleen, KTM, AMG και Brabham.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network