Video: Δείτε πώς συναρμολογείται ένα hypercar του Le Mans σε ένα λεπτό

Τα αυτοκίνητα LMDh -δηλαδή τα μονοθέσια hypercars για Le Mans, Daytona κλπ.- είναι πια πιο εντυπωσιακά από τα μονοθέσια της F1 και εξίσου εντυπωσιακό είναι το πώς συναρμολογούνται. Δείτε το video και θα καταλάβετε.

BMW M Hybrid V8

Ξέρεις πια πόσο λατρεύουμε στο topgeargreece.gr τα αυτοκίνητα LMDh. Σε περίπτωση που σου κόπηκε το internet να σου πούμε ότι LMDh λέμε τα μονοθέσια hypercars που παίρνουν μέρος στους αγώνες WEC όπως είναι οι viral αγώνες Le Mans και Daytona.

Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει όλα τα νέα LMDh όπως της Lamborghini, της Peugeot, της Porsche, της Alpine, της BMW και της Ferrari. Αυτά τα hypercars σίγουρα δημιουργούν ονειρώξεις "ντυμένα" αλλά σε κάποιους από εμάς προκαλούν σιελόρροια ακόμα και "γυμνά". Μας αρέσει να κοιτάμε από την "κλειδαρότρυπα" πώς ετοιμάζονται για να βγουν στην πίστα να "τραγουδήσουν".  

Ένα τέτοιο βίντεο ανέβασε η ομάδα Rahal Letterman Lanigan Racing, στο οποίο βλέπουμε πώς ετοιμάζεται μια BMW M Hybrid V8. Σε λιγότερο από ένα λεπτό time lapse video παρακολουθούμε πώς συναρμολογείται το συγκεκριμένο hypercar και είναι απόλαυση -ακόμα και για αυτούς που τους αρέσουν μόνο τα Lego αυτοκίνητα

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network