Το Skoda Elroq είναι το νέο ηλεκτρικό SUV της φίρμας

Η σιλουέτα του Skoda Elroq δεν αποκαλύπτει μόνο το επόμενο ηλεκτρικό μοντέλο της τσέχικης φίρμας αλλά σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς ηλεκτρικών μοντέλων.

Skoda Elroq Ηλεκτρικό Compact SUV

Η Skoda έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες της σιλουέτας του ολοκαίνουργιου Skoda Elroq. Το πλήρως ηλεκτρικό compact SUV είναι το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Skoda που υιοθετεί τη σχεδιαστική γλώσσα Modern Solid. 

Διαβάστε Επίσης

Η μινιμαλιστική εμφάνιση συνδυάζει στιβαρότητα, λειτουργικότητα και αυθεντικότητα, ενώ παράλληλα μεταδίδει μια αίσθηση ασφάλειας και δύναμης. Η παγκόσμια πρεμιέρα του Skoda Elroq το φθινόπωρο του 2024 σηματοδοτεί την έναρξη της νέας καμπάνιας της Skoda για τα ηλεκτρικά μοντέλα, η οποία θα περιλαμβάνει το λανσάρισμα έξι ηλεκτρικών μοντέλων με μπαταρία τα επόμενα χρόνια.

Το μπροστινό μέρος του Skoda Elroq που είναι αυτό που βλέπουμε στο teaser, χαρακτηρίζεται από τον σχεδιασμό των προβολέων. Τα φωτιστικά σώματα συνθέτουν μια γραμμή με λεπτα LED στο κέντρο της που εκτείνεται προς τις δύο άκρες της πρόσοψης και  μεγαλώνουν σε μέγεθος. 

Διαβάστε Επίσης

Τα γράμματα Skoda εμφανίζονται πλέον σε περίοπτη θέση στο καπό και δεν υπάρχει λογότυπο. Το καινοτόμο Tech-Deck Face είναι μια σύγχρονη, αναγνωρίσιμη επανερμηνεία της παραδοσιακής μάσκας της Skoda, με πιο επίπεδη και φαρδιά εμφάνιση. Επιπλέον, το όχημα διαθέτει μεγάλους τροχούς που ενισχύουν τη στιβαρή εμφάνισή του, ενώ οι πρωτοποριακοί προβολείς LED Matrix ολοκληρώνουν την εντυπωσιακή εμφάνιση του Skoda Elroq.

Skoda Elroq Ηλεκτρικό Compact SUV

Το Elroq θα είναι το τρίτο μοντέλο της Skoda που βασίζεται στην αρθρωτή πλατφόρμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων MEB του Ομίλου Volkswagen, μετά το Enyaq και το Enyaq Coupé. Ταυτόχρονα, το ηλεκτρικό αντίστοιχο του Karoq, λόγω διαστάσεων κυρίως, θα δώσει το έναυσμα για τη νέα εκστρατεία της τσέχικης αυτοκινητοβιομηχανίας για την ηλεκτροκίνηση, με έξι ηλεκτρικά μοντέλα με μπαταρία τα επόμενα χρόνια. 

Το ολοκαίνουργιο compact SUV θα διαθέτει ένα ευρύχωρο εσωτερικό και εξαιρετική πρακτικότητα, σύμφωνα με τη δέσμευση της μάρκας για άνεση και λειτουργικότητα. Η παγκόσμια πρεμιέρα του Skoda Elroq έχει προγραμματιστεί για αυτό το φθινόπωρο.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network