Δείτε το πολύ ξεχωριστό και ακριβό Skye της Callum (εικόνες)

Το Skye -πνευματικό τέκνο του Ian Callum- είναι ένα ακριβό όχημα, με ξεχωριστή εμφάνιση, τετρακίνηση, 2+2 θέσεις και αυτονομία περίπου 270 χιλιομέτρων.

Callum Skye

Αφού προηγήθηκε μια προεπισκόπηση την χρονιά που πέρασε, η Callum μόλις ανακοίνωσε νέες λεπτομέρειες σχετικά με το Skye. Ένα πρωτότυπο θα κάνει το ντεμπούτο του μέσα στην εβδομάδα στο Concours on Savile Row, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται δεκτές κρατήσεις με προκαταβολή 585 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Το Skye είναι ένα όχημα ικανό για κίνηση σε διάφορα εδάφη, ενώ αποτελεί το πνευματικό τέκνο του Ian Callum, ο οποίος βοήθησε στην κατασκευή της Aston Martin Vanquish, καθώς και μοντέλων της Jaguar, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης XF και της C-X75.

Callum Skye

Καθώς γνωρίζαμε ήδη την εξωτερική εμφάνιση του Skye, η Callum αποκάλυψε το εσωτερικό 2+2 θέσεων για πρώτη φορά. Διαθέτει flatbottom τιμόνι τριών ακτίνων και μια ιδιαίτερα λεπτή κεντρική κονσόλα που μοιάζει με ράμπα. Η τελευταία διαθέτει τρεις περιστροφικούς διακόπτες, καθώς και αυτό που φαίνεται να είναι ένας περιστρεφόμενος επιλογέας.

Callum Skye

Υπάρχει επίσης ένα μινιμαλιστικό ταμπλό με μια μικρή οθόνη infotainment που υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay. Το μοντέλο φαίνεται επίσης να διαθέτει ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Συμπαγείς διαστάσεις

Πέρα από τις οθόνες όμως, η Callum είπε ότι το Skye θα είναι εξοπλισμένο με μπροστινά σπορ καθίσματα και έναν πίσω πάγκο που είναι "κατάλληλος για παιδιά". Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς με μήκος 4,04 μέτρα, το Skye έχει παρόμοιες διαστάσεις π.χ. με ένα Jeep Avenger. Οι πίσω θέσεις ωστόσο, μπορούν να αφαιρεθούν ώστε να δημιουργηθεί ένας πιο ευρύχωρος αποθηκευτικός χώρος.

Callum Skye

Σε επίπεδο επιδόσεων, το Skye διαθέτει τετρακίνηση και μπαταρία 42 kWh που του δίνει μια εκτιμώμενη αυτονομία 274 χιλιομέτρων. Η κατασκευάστρια ανακοινώνει επίσης ότι το βάρους 1.150 κιλών Skye, θα είναι σε θέση να επιταχύνει από 0-96 km/h σε λιγότερα από τέσσερα δευτερόλεπτα.

Ενώ ορισμένες προδιαγραφές παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, η Cullum αναφέρει ότι το μοντέλο της θα είναι ένα από τα ταχύτερα σε χρόνους φόρτισης ηλεκτρικά μοντέλα στην αγορά. Συγκεκριμένα, η εταιρεία δήλωσε ότι θα υπάρχει μια προαιρετική "μπαταρία εξαιρετικά γρήγορης φόρτισης" που θα μπορεί να επαναφορτιστεί πλήρως σε λιγότερα από δέκα λεπτά.

Callum Skye

Η παραγωγή του Skye θα είναι αρκετά περιορισμένη, γεγονός που εν μέρει εξηγεί και τις ιδιαίτερα υψηλές τιμές, που κυμαίνονται μεταξύ 93.600 και 128.750 ευρώ. Το ευρύ φάσμα τιμών μπορεί πιθανώς να εξηγηθεί από την πληθώρα παραλλαγών, οι οποίες θα περιλαμβάνουν μοντέλα εστιασμένα για χρήση εντός ή εκτός δρόμου. Λογικά θα μάθουμε περισσότερα στην πορεία, αλλά η Cullum μας έδειξε ήδη μια έκδοση που φορούσε ελαστικά BFGoodrich Mud Terrain.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network