Mercedes SL Mythos: Το αυτοκίνητο που θα αποκαλυφθεί σε λίγους και εκλεκτούς

Πρόκειται για μια έκδοση speedster μοντέλου AMG σε συνδυασμό με Maybach και σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρουσιαστεί στους πελάτες σε μια ιδιωτική εκδήλωση μεταξύ 6-8 Ιουνίου.

Mercedes SL Mythos

Η Mercedes έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα teaser του μοντέλου που θα έχει τη μορφή μιας περιορισμένης έκδοσης SL Speedster και θα κοσμείται με την επωνυμία Maybach. Το αυτοκίνητο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Μάιο του 2022 και αναμένεται να βασίζεται στην υπάρχουσα SL 63 4Matic+.

Διαβάστε Επίσης

Μάλιστα ενώ το πρώτο από τη σειρά μοντέλων "Mythos" της Mercedes αναμενόταν να κάνει το ντεμπούτο του το 2025, με βάση τα νέα δεδομένα πρόκειται να παρουσιαστεί σε επιλεγμένους πελάτες τον προσεχή Ιούνιο, πριν από τα επίσημα αποκαλυπτήρια αργότερα μέσα στο 2024.

Mercedes SL Mythos

Η Mercedes φέρεται να έχει ήδη αποστείλει προσκλήσεις σε πελάτες για μια ιδιωτική παρουσίαση του οχήματος στο Mercedes Center of Excellence στο Sindelfingen της Γερμανίας. Στην πρόσκληση αναγράφεται ότι το αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί μεταξύ 6-8 Ιουνίου και το περιγράφει ως ένα "ανοιχτό πρωτότυπο όχημα με εξαιρετικά χαμηλή σιλουέτα, χωρίς οροφή, που διαθέτει σύστημα προστασίας halo σε περίπτωση ανατροπής και απαιτεί τη χρήση κράνους κατά την οδήγηση σε υψηλές ταχύτητες".

Αποκλειστικά διθέσιο

Σε αντίθεση με την συμβατική SL, το Mythos δεν θα είναι 2+2 θέσεων αλλά αποκλειστικά διθέσιο. Δεν γνωρίζουμε πόσα αντίτυπα του Mythos θα κατασκευαστούν, αλλά υποθέτουμε πως δεν θα είναι πολλά. Όταν η Mercedes ανακοίνωσε για πρώτη φορά τη σειρά Mythos πριν από μερικά χρόνια, είπε ότι οι δημιουργίες της θα είναι διαθέσιμες μόνο στους "πιο αφοσιωμένους λάτρεις και συλλέκτες της Mercedes".

Όλα τα αυτοκίνητα που θα παραχθούν αναμένεται να δίνουν απεριόριστες δυνατότητες εξατομίκευσης τόσο για το εξωτερικό όσο και το εσωτερικό, οπότε κανένα δεν θα είναι το ίδιο με κάποιο άλλο. Όλα τα παραπάνω, καθιστούν σαφές πως η τιμή της Mythos θα είναι κατά πολύ ακριβότερη σε σύγκριση με μια "απλή" SL.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network