Πότε και πού θα παρουσιαστεί το νέο Tesla Model 3

Τελικά η παρουσίαση του ανανεωμένου Tesla Model 3 πλησιάζει και σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg ξέρουμε πού θα γίνει η αποκάλυψη και και πότε

Tesla Model 3 facelift

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το Bloomberg, η Tesla αναμένεται να δώσει μια γεύση στο κοινό του ανανεωμένου Model 3 "Highland" στη Σαγκάη αυτή την εβδομάδα, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Elon Musk στην Κίνα. To ειδησεογραφικό πρακτορείο αναφέρει πως τα πρώτα αυτοκίνητα που θα περάσουν σήμερα από τη γραμμή παραγωγής στο Gigafactory της Tesla στη Σαγκάη, είναι πρωτότυπα του ανανεωμένου Model 3, το οποίο θα είναι "ελαφρώς μεγαλύτερο και πιο σπορ" από την τρέχουσα έκδοση και θα έχει "πιο κομψή εσωτερική σχεδίαση".

Τι αλλαγές θα έχει το νέο Tesla Model 3

Τον περασμένο μήνα είχε κυκλοφορήσει μια φήμη πως η Tesla θα ξεκινούσε δοκιμαστικά την παραγωγή του ανανεωμένου Model 3 στις εγκαταστάσεις της Σαγκάης την 1η Ιουνίου, αλλά η Tesla China φέρεται να το διέψευσε. Με δεδομένο πάντως πως και άλλες φορές στο παρελθόν, το παράρτημα της Tesla στην Κίνα έχει διαψεύσει φήμες που τελικά αποδείχτηκαν αληθείς, καλό είναι να μην θεωρήσει κανείς πως είναι αδύνατο κάτι ανάλογο να συμβεί και τώρα.

Αναφορά του Musk στα νέα project

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μετόχων τον περασμένο μήνα, ο Elon Musk δήλωσε ότι η Tesla εργάζεται ήδη πάνω σε δύο νέα προϊόντα, υπονοώντας ότι ένα από αυτά κατασκευάζεται ήδη. Η έκδοση facelift του Tesla Model 3, γνωστή ως Project "Highland", βρίσκεται στα σκαριά εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, και ενώ η αυτοκινητοβιομηχανία δεν έχει ανακοινώσει επίσημα ότι έρχεται ανανέωση για το αμιγώς ηλεκτρικό sedan, πολυάριθμες κατασκοπευτικές φωτογραφίες και βίντεο δείχνουν ότι κάτι ετοιμάζεται.

Διαβάστε Επίσης

Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε και την διάσημη στο διαδίκτυο φωτογραφία ενός ακάλυπτου Tesla Model 3, που φαίνεται να φοράει επανασχεδιασμένο μπροστινό προφυλακτήρα και νέα φωτιστικά σώματα. Θυμίζουμε πως το Model 3 βρίσκεται στην παραγωγή χωρίς σημαντικές αλλαγές από το 2017, οπότε η κυκλοφορία μιας facelifted έκδοσης θα ήταν κάτι παραπάνω από απαραίτητη έξι χρόνια μετά, ειδικά από τη στιγμή που ο ανταγωνισμός στην Κίνα αυξάνεται συνεχώς.

Πάντως, εκτός από τις όποιες αισθητικές αλλαγές, το project "Highland" αναμένεται να φέρει ένα επανασχεδιασμένο εσωτερικό, μαζί με μια απλοποιημένη διαδικασία κατασκευής, που υποτίθεται ότι θα χρησιμοποιεί λιγότερα εξαρτήματα και θα μειώνει το κόστος.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network