Μπαταρίες Berga: Γερμανική τεχνολογία για υψηλή απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής

Οι γερμανικές μπαταρίες Berga αποτελούν την ιδανική λύση για αντικατάσταση σε επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα. Διαθέτουν τεχνολογία Stamped Grid η οποία προσφέρει σταθερά υψηλή απόδοση και μακροζωΐα.

Berga mpataries

Η εταιρεία Novitron Α.Ε. είναι ο επίσημος εισαγωγέας των μπαταριών οχημάτων της γερμανικής Berga. Με παράδοση στην κατασκευή συσσωρευτών για περισσότερα από 90 χρόνια η Berga ανήκει σήμερα στην Clarios, εταιρεία με ηγετική θέση στον συγκεκριμένο κλάδο της οποίας τα προϊόντα τοποθετούνται στο πρώτο εξοπλισμό ΟΕ (Original Equipment) των οχημάτων διεθνώς. Επίσης, η εταιρεία έχει ισχυρή πολιτική για την προστασία του περιβάλλοντος και των φυσικών πόρων.

Οι μπαταρίες της Berga φημίζονται για την τεχνολογία Stamped Grid η οποία προσφέρει σταθερά υψηλή απόδοση καθώς διαθέτει πλέγματα ανθεκτικότερα στη διάβρωση. Επίσης παράγει μεγαλύτερη ισχύ εκκίνησης από ότι άλλοι τύποι μπαταριών. Μάλιστα για την κατασκευή τους απαιτείται μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, συνεπώς έχουν χαμηλότερο ανθρακικό αποτύπωμα στην παραγωγή τους.

Berga mpataries

Για τις προδιαγραφές των σύγχρονων οχημάτων η Berga διαθέτει ενισχυμένες μπαταρίες τελευταίας τεχνολογίας AGM & EFB για τα επιβατικά οχήματα με σύστημα start-stop και μπαταρίες με τεχνολογία EFB για βαρέα οχήματα που καλύπτουν ενεργειακές απαιτήσεις σε περιπτώσεις διανυκτέρευσης με στάνταρ λειτουργία "hotel".

Οι μπαταρίες Berga Power-Block AGM δημιουργήθηκαν για οχήματα, όπου οι συμβατικές μπαταρίες φτάνουν στα όριά τους. Βεβαίως, οι συγκεκριμένες μπαταρίες τοποθετούνται και στον αρχικό εξοπλισμό μοντέλων διάφορων κατασκευαστών.

Berga mpataries

Η τεχνολογία AMG (Absorbent Glass Mat - απορροφητικού στρώματος γυαλιού), εγγυάται τη λειτουργία χωρίς διαρροές προσφέροντας ασφάλεια και υψηλή ισχύ. Οι μπαταρίες Berga Power-Block EFB (Enhanced Flooded Battery) είναι κατάλληλες για οχήματα με απλό εξοπλισμό Start-Stop και υψηλές ενεργειακές απαιτήσεις.

Τέλος, η σειρά μπαταριών Berga για επαγγελματικά οχήματα αποτελείται από τρεις διαφορετικούς τύπους: Ο καινούργιος τύπος συσσωρευτή είναι ο Truck Power-Block EFB που έχει ενισχυμένη χωρητικότητα.

Η σειρά Truck Power-Block δεν απαιτεί συντήρηση χάρη στο καπάκι με διαφυγή ασφαλείας και είναι μια οικονομική λύση. Τέλος, η γκάμα ολοκληρώνεται με την μπαταρία Basic-Block, η οποία παρέχει επίσης εξαιρετικά υψηλή απόδοση και μεγάλο κύκλο ζωής.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network