Ο μεγάλος σκηνοθέτης Christopher Nolan είναι "δικός μας" και λατρεύει Fast and Furiοus (video)

Μάλλον το περιμέναμε ότι ο Christopher Nolan είναι "δικό μας" παιδί. Αποκάλυψε ότι λατρεύει τις ταινίες Fast and Furious, μίλησε για μια συγκεκριμένη και τον εκτιμήσαμε ακόμα περισσότερο.

The Fast and Furious Tokyo Drift

Τώρα όλοι ασχολούνται με τα Bafta και ξαφνικά ανακάλυψαν τον Nolan, ο οποίος έπρεπε να δημιουργήσει μια ταινία βασισμένη σε μια μεγάλη αμερικανική ιστορία -πριν από αυτό ήταν ο σκηνοθέτης της τριλογίας Dark Night (Batman) και οι δήθεν "ποιοτικοί" τον προσπερνούσαν- για να αναγνωρίστεί η αξία του.

Προφανώς μας είναι αδιάφορα τα βραβεία καθώς μιλάμε για τον άνθρωπο που έχει σκηνοθετήσει το Interstellar και το Inception -εκτός από την εμβληματική τριλογία- οι οποίες είναι ανώτερες σε κάθε επίπεδο από το Oppenheimer (που στην ουσία μπαίνει στην κατηγορία του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ και δεν είναι μυθοπλασία), για το οποίο έχουμε δεχθεί πλύση εγκεφάλου. 


Τέλος πάντων με αφορμή το Oppenheimer ο Nolan μίλησε στον Stephen Colbert και βγήκε μια πολύ ενδιαφέρουσα είδηση. Ο μεγάλος σκηνοθέτης είναι "δικός μας" και λατρεύει τα Fast and Furiοus. Και αποδείχθηκε ότι ξέρει από "καλό λάδι" αφού τόνισε ότι εκτιμά ιδιαίτερα το Tokyo Drift. Και ο Colbert μας αρέσει αλλά από την στιγμή που ομολογήσε ότι δεν έχει δει ποτέ καμία ταινία του δημοφιλούς franchise  έπεσε κάπως στα μάτια μας αλλά τον συγχωρούμε. 


"Βλέπω αυτές τις ταινίες συνέχεια, τις λατρεύω", είπε ο Nolan. Ωστόσο, δεν βλέπει όλες τις ταινίες με την σειρά. Αντιθέτως, συνέστησε να ξεκινήσετε με το The Fast and the Furious: Tokyo Drift και να το παρακολουθήσετε ως αυτόνομη ιστορία. Πράγματι, η ταινία Fast and Furious που σκηνοθέτησε ο Justin Lin είναι, κατά τη γνώμη μας, η καλύτερη από όλη τηn σειρά ταινιών. Η χειρότερη είναι η τελευταία, τα έχουμε πει εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network