Δείτε τις ξεχωριστές διαφημίσεις αυτοκινήτων του φετινού Super Bowl

Και όχι μόνο αυτοκινήτων αφού μέσα είναι και η Kawasaki με ATV. Επίσης έχει BMW με Christopher Walken και Toyota με τα προβλήματα των influencers.

Kawasaki διαφήμιση 'Χαίτες' Super Bowl

Οι Kansas City Chiefs και οι San Francisco 49ers θα αναμετρηθούν στον μεγάλο αγώνα αμερικανικού ποδοσφαίρου την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου. Ως Έλληνες οριακά αδιαφορούμε για το Super Bowl αλλά μας ενδιαφέρουν αρκετά οι εμφανίσεις από superstars της μουσικής στο διάλειμμα του αγώνα και προφανώς οι παραδοσιακές πρεμιέρες διαφημίσεων αυτοκινήτων

Τα δημιουργικά τμήματα και οι διαφημιστικές των εταιρειών πάντα προσπαθούν οι διαφημίσεις του Super Bowl να είναι πιο διασκεδαστικές από, ας πούμε, την τυπική διαφήμιση ανακοίνωσης νέου χρηματοδοτικού προγράμματος.

Φέτος περιμένουμε διαφημιστικά σποτ για το μεγάλο παιχνίδι από τις BMW, Kia, Kawasaki, Toyota και Volkswagen, αλλά τα έχουμε συγκεντρώσει όλα για να μην ξενυχτύσετε για μερικές διαφημίσεις. 

BMW και Christopher Walken

Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία BMW θα κάνει το ντεμπούτο της σε μια διαφήμιση που φαίνεται να διαδραματίζεται (εν μέρει) σε κάποιο αρχοντικό και στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός Christopher Walken.


Στο "teaser" της διαφήμισης ο Walken απλώς μαθαίνει τι είναι το "teaser", χωρίς να αναφέρεται σε αυτοκίνητο. Yποθέτουμε ότι η BMW πιθανότατα θα αναδείξει τα νέα υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα της, όπως τα νεότερα μοντέλα της σειράς 7 και 5, αν όχι μόνο το τελευταίο, που είναι και το νεότερο. 

Kawasaki και χαίτες

Έχουμε και διαφήμιση για ATV της Kawasaki και συγκεκριμένα για τα side-by-side Kawasaki Ridge και Ridge XR. Και συγκεκριμένα είναι μάλλον η πιο έξυπνη που είδαμε τελευταία και έχει τίτλο "Χαίτες".


Το Ridge διακρίνεται για τον "επαναστατικό" τετρακύλινδρο κινητήρα βενζίνης 999 κ.εκ. που αποδίδει 96 έως 116 ίππους σε συνδυασμό με ένα στιβαρό πλαίσιο και μια ανάρτηση που προσφέρει μεγάλη απόσταση από το έδαφος.

Kia και το ηλεκτρικό EV9

Μέχρι στιγμής, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η Kia θα έχει μια διαφήμιση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με το ολοκαίνουργιο, αμιγώς ηλεκτρικό SUV Kia EV9. 


Το αυτοκίνητο για το οποίο πρόσφατα διαβάσατε στο topgeargreece.gr αφού είχαμε ταξιδέψει μέχρι το Σεν Τροπέ για να το οδηγήσουμε

Toyota και τα προβλήματα των influencers

Στη σειρά διαφημίσεων της Toyota εμφανίζεται ο πρώην quarterback του NFL, Eli Manning, που ψάχνει για ένα νέο όχημα. Μια διαφήμιση τον δείχνει να περνάει από ένα Supra, και στη συνέχεια από ένα Tundra κ.λπ. πριν μείνει με την απορία. Αλλά υπάρχουν και άλλα.


Σε αυτή που βλέπετε εμφανίζεται ο YouTuber Pushing Pistons να διακόπτεται από τον Manning, ενώ βιντεοσκοπεί με το ολοκαίνουργιο SUV Land Cruiser. Αν είστε περίεργοι, αυτό το βίντεο δείχνει ακριβώς πώς είναι να προσπαθείς να καταγράψεις περιεχόμενο για τα μέσα ενημέρωσης για την αποκάλυψη ενός νέου οχήματος με άλλους δημοσιογράφους και influencers γύρω σου. 

Volkswagen και τα ηλεκτρικά της

Μια άλλη γερμανική εταιρεία, η Volkswagen, θα διαφημίσει τα ηλεκτρικά της οχήματα, με την πρώτη της διαφήμιση σε Super Bowl από το 2014 να τονίζει πόσο μακριά έχει φτάσει η εταιρεία από τις ταπεινές της ρίζες με το Type 1/Beetle τη δεκαετία του 1950 και του 1960 στις ΗΠΑ, μέχρι σήμερα με την παρουσίαση του ID. Buzz -το οποίο έχουμε ήδη οδηγήσει στην Ελλάδα. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network