Μια πρωτότυπη διαφήμιση της Mercedes με διαδραστική 3D οθόνη

Αν βρεθείς στο Αμβούργο μέχρι τις 20 Ιουλίου μπορείς να παίξεις ένα πρωτότυπο ψηφιακό παιχνίδι χρωμάτων και κινήσεων με μια Mercedes-AMG SL

Mercedes-AMG SL διαφήμιση

Το Αμβούργο διαθέτει μια νέα -προσωρινή- ατραξιόν για τους κατοίκους και τους επισκέπτες: μέχρι τις 20 Ιουλίου, μια τρισδιάστατη διαφημιστική πινακίδα LED σε κεντρικό σημείο της πόλης δείχνει μια Mercedes-AMG SL, και χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία προβολής, φαίνεται να αναδύεται από την επιφάνεια της οθόνης.

Mercedes-AMG SL διαφήμιση

Πώς αλληλεπιδράς με Mercedes-AMG SL

Το ψηφιακό roadster SL αλληλεπιδρά με τους περαστικούς με διάφορους τρόπους και σε πραγματικό χρόνο:

  • Η SL αντιδρά στο χρώμα των ρούχων του ατόμου και το υιοθετεί σαν χαμαιλέοντας.
  • Εάν το άτομο κάνει μια χειρονομία, η θέση ή η θέα του οχήματος αλλάζει σαν να είναι τηλεκατευθυνόμενη.
Mercedes-AMG SL διαφήμιση
  • Αν το άτομο κινείται πιο γρήγορα, η εικόνα LED γίνεται πιο πλουμιστή και διαφορετική.
  • Αν το άτομο σηκώσει τα χέρια του ή τα απλώσει, η SL αντιδρά σε αυτές τις κινήσεις και αλλάζει, για παράδειγμα, την κατεύθυνση της κίνησής της.

Για την διάδραση του ψηφιακού SL μέσω τέτοιων κινήσεων, η τρισδιάστατη πινακίδα LED είναι συνδεδεμένη με μια ειδική κάμερα ανίχνευσης βάθους.

Διαβάστε Επίσης

Η δημιουργός για το SL media stunt

Τα εντυπωσιακά φόντα δημιουργήθηκαν από τη σύγχρονη καλλιτέχνιδα Krista Kim. Η ίδια περιγράφει την τέχνη της ως "Techism" και εργάζεται με ψηφιακά μέσα, εγκαταστάσεις LED, ψηφιακές χρωματικές διαβαθμίσεις και χωρικούς ήχους.

Mercedes-AMG SL διαφήμιση

Η διαβάθμιση είναι διαρκώς μεταβαλλόμενη, όπως η ροή της ψηφιακής πληροφορίας. Είναι μια αναπαράσταση της εξέλιξης του πολιτισμού και του πάντα συνδεδεμένου κόσμου μας. Η διαβάθμιση είναι όμορφη επειδή συνεχώς εξελίσσεται και μεγαλώνει, όπως ακριβώς και η κοινωνία μας. Αντιπροσωπεύει το μέλλον της ανθρωπότητας και τις δυνατότητες για απεριόριστη ανάπτυξη και καινοτομία.

Το media stunt της SL φέρνει ρεαλιστικά στο προσκήνιο τη γκάμα εξοπλισμού MANUFAKTUR για τη Mercedes-AMG SL με μια σύγχρονη ψηφιακή προσέγγιση. Το MANUFAKTUR είναι η σειρά εξατομίκευσης για αποκλειστικά φινιρίσματα βαφής και υψηλής ποιότητας εσωτερικό εξοπλισμό. Τα επιλεγμένα υλικά και η δεξιοτεχνία στην εφαρμογή το κάνουν ιδιαίτερα και οι -τυχεροί- πελάτες παίρνουν ένα αυτοκίνητο ιδιαίτερης αξίας -κατασκευασμένο σύμφωνα με τις προσωπικές τους ιδέες και επιθυμίες.

Ένας κωδικός QR στην πινακίδα παρέχει στους ενδιαφερόμενους περαιτέρω πληροφορίες και πρόσβαση σε όλες τις σχετικές ιστοσελίδες και τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Mercedes-AMG, συμπεριλαμβανομένου του διαμορφωτή οχημάτων.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network