Το γκαράζ του Jason Momoa είναι πολύ brutal

Αυτοκίνητα κλασικά και σπάνια και μοτοσυκλέτες φτιαγμένες κατά παραγγελία περιλαμβάνει το πολύ brutal γκαράζ του Jason Momoa

Jason Momoa Cars

Μια σπάνια και ιδιαίτερη συλλογή από αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες διαθέτει ο ηθοποιός Jason Momoa. Ο διάσημος Aquaman μας έδειξε τα οπίσθιά του σε παγκόσμια μετάδοση στην εκπομπή του Jimmy Kimmel και δεν φάνηκε να προβληματίζεται ιδιαίτερα. Φυσικά έγινε αμέσως πρώτο θέμα στις σχετικές ιστοσελίδες, αλλά εμείς γνωρίζαμε τον Jason Momoa όχι για το πόσο πιο λευκό είναι το δέρμα του εκεί που δεν βλέπει ο ήλιος, αλλά γιατί διαθέτει ένα γκαράζ που μας έχει ιντριγκάρει. 

Jason Momoa Cars

Ο ηθοποιός από την Χαβάη, είναι ένας τύπος που απολαμβάνει τις βόλτες, κυρίως με τις μοτοσυκλέτες καθώς δεν χάνει την ευκαιρία ως μέλος της διαδικτυακής παρέας prideofgypsies. Ένα brand που έχει φτιάξει ο ίδιος και μια κοινότητα από ανεξάρτητους παραγωγούς και σκηνοθέτες που κάνουν τα πρώτα τους βήματα, δημιουργώντας περιεχόμενο σε extreme συνθήκες και καταστάσεις και κάπως εναλλακτικό σε σχέση με τις πανάκριβες παραγωγές που συμμετέχει ο ίδιος. 

Ας δούμε όμως τι περιλαμβάνει το πολύ ενδιαφέρον γκαράζ του Χαβανέζου ηθοποιού. 

Land Rover Defender Series 3 

Land rover Series III

Αυτό το κλασικό και σε άριστη κατάσταση Land Rover Defender ήταν το πρώτο αυτοκίνητο που αγόρασε ο Jason Momoa. Το πούλησε μερικά χρόνια αργότερα γιατί χρειαζότυαν τα χρήματα για μια παραγωγή που ήθελε να κάνει και όταν πια ήταν σε θέση, το απέκτησε ξανά για να το κρατήσει έκτοτε στην συλλογή του. 

Ford F-150 RV 


O ηθοποιός συχνά βρίσκεται μακριά από το σπίτι του είτε για γυρίσματα σε κάποιο μεγάλο blockbuster, είτε για προσωπικές παραγωγές που έχουν να κάνουν εν πολλοίς με αναπαλαιώσεις αυτοκινήτων και  μοτοσυκλετών. Όταν δεν μένει κάπου προτιμά περισσότερο από οτιδήποτε να κοιμάται στο Ford F-150 RV το οποίο διαθέτει που είναι ειδικά φτιαγμένο για να ικανοποιεί όλες τις ανάγκες του σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Aston Martin DB5 

Aston Martin DB5

Μάλλον το πιο εξέχον μέλος στη συλλογή του Χαβανέζου είναι μια Aston Martin DB5, όμοια με αυτή που πρωταγωνιστούσε στις ταινίες του James Bond. Έχει κοστίσει σχεδόν μισό εκατομμύριο δολάρια αλλά είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα του. 

Η ροζ Cadillac


Η Bernadette έχει πάρει το όνομα της μητέρας του Jason Momoa και είναι μια σπάνια ροζ Cadillac, για την οποία η έμπνευση ήρθε από τον Elvis Presley και την δική του ροζ Cadillac.  

Range Rover 

Range Rover

Το λευκό Range Rover είναι μάλλον το πιο ασυνήθιστο μέλος της συλλογής του Jason Momoa. Το χρησιμοποιεί όπως θα χρησιμοποιούσαμε εμείς ένα Hyundai i10 για τις δουλειές του σπιτιού. 

Ford Mustang 1965


Φυσικά στην οικογενειακή συλλογή υπάρχει και το Ford Mustang του 1965. Ένα αυτοκίνητο που ο Momoa έκανε δώρο στη γυναίκα του πριν από δύο χρόνια, αφού πρώτα το βρήκε και το ανακατασκεύασε για να το επαναφέρει στην κατάσταση που το είχε εκείνη κάποια στιγμή στην ζωή της και ήταν το αγαπημένο της. 

Rolls Royce 25/30


Εσχάτως στην συλλογή του έχει μπει μια από τις πρώτες Rolls Royce που κυκλοφόρησαν πριν από 90 χρόνια. Ένα αυτοκίνητο σημείο αναφοράς στην αυτοκίνηση και ένα ξεκάθαρο δείγμα στυλ και retro αισθητικής. Φήμες λένε πως ο Momoa μετά την επίσκεψή του στο Goodwood Revival την οποία απόλαυσε, έψαξε και βρήκε την Rolls την οποία απολαμβάνει εξίσου.

Αμέτρητες μοτοσυκλέτες

Ο Jason Momoa έχει μια μόνιμη συνεργασία με την αντιπροσωπεία της Harley Davidson στην Χαβάη, καθώς επίσης και με εταιρείες που φτιάχνουν custom μοτοσυκλέτες chopper, αλλά και ηλεκτρικές. 

 

Best of Network