Φοβερές ιδέες του internet για αυτοκίνητα: Τα άγρια φώτα με γκάζι

Έχεις δει βλέφαρίδες σε μπροστινά φώτα; Τσεκ. Κέρατα τάρανδου στα παράθυρα; Τσεκ. Κέρατα γενικώς; Τσεκ. Δες και αυτό και πάρε την πατέντα για μεγάλα κέρδη

Φώτα που αλλάζουν με το γκάζι

Στον πολύπαθο χώρο των αξεσουάρ της αυτοκίνησης έχουμε δει πολλά παράξενα, γλυκούτσικα, ενίοτε κάπως χυδαία (όπως οι κρεμαστοί όρχεις σε κοτσαδόρο ενός redneck) έξτρας που δίνουν χαρακτήρα(not) σε ένα όχημα που δεν έχει. Όπως οι βλεφαρίδες στα εμπρός φώτα και το μουστάκι στην μάσκα (που ίσως θα σπάσει ταμεία τώρα με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα). 

Φρύδια στα φώτα

Από την άλλη ένα αυτοκίνητο όπως το Aztek λ.χ. θα το προτιμήσεις μόνο αν στον στάνταρ εξοπλισμό σου δώσουν και έναν Walter White να το οδηγεί (o κεντρικός χαρακτήρας του Breaking Bad), αλλιώς διαλέγεις κάποιο άλλο έκτρωμα της αυτοκίνησης, που έχει χαρακτήρα (κακό) χωρίς προσθήκες

breaking bad walter white και pontiac aztek

Πατέντα από τις λίγες 

Υπάρχουν βέβαια και περιπτώσεις που θες το αυτοκίνητο να αλλάζει διάθεση εν κινήσει. Να τι σκέφτηκε ένα χρήστης του Twitter -τον οποίο ίσως τα επόμενα χρόνια να δούμε στην λίστα του Forbes. Ένα σερβομηχανισμό με αισθητήρα που όταν πατάς το γκάζι τα φώτα του αυτοκινήτου γίνονται πιο άγρια. Και έχει σκεφτεί ακόμα και την έκφραση που θα έχει το αυτοκίνητο όταν πατάς τα αλάρμ. 

Είναι σαφώς καλύτερο από κάποια άλλα

Ο άνθρωπός μας έκανε κάτι που έχουν κάνει και κάποιες εταιρείες,π.χ. με τα φρένα που όσο πιο δυνατό είναι το φρενάρισμα, τόσο πιο έντονα ανάβουν τα πίσω φώτα. Σίγουρα είναι πολύ καλύτερη ιδέα του αισθητήρα γκαζιού με μεταβαλλόμενα φρύδια φωτών από α) την κρεμάστρα του πίσω καθίσματος -που δεν αφήνει κανένα περιθώριο για ορατότητα προς τα πίσω- και β) την θήκη ταμπλό για τηγανητές πατάτες. Ναι, υπάρχουν. 

Θήκη για τηγανητες πατάτες στο αυτοκίνητο
Κρεμάστρα στο αυτοκίνητο

Best of Network