Φθινοπωρινές εκπτώσεις Toyota σε γνήσια αξεσουάρ και για όλα τα μοντέλα

Η Toyota είναι σε περίοδο προσφορών και είναι μια ευκαιρία να αποκτήσεις εξειδικευμένα αξεσουάρ με σημαντική έκπτωση για οποιοδήποτε μοντέλο

Toyota Yaris Cross

Η Toyota  προσφέρει μέχρι τις 30 Νοεμβρίου έκπτωση 15%  σε εξειδικευμένα αξεσουάρ που τονίζουν την εμφάνιση και συμβάλλουν στην χρηστικότητα.

Μεταξύ αυτών οι μπαγκαζιέρες οροφής Toyota όπου έχουν αεροδυναμική σχεδίαση και διευρύνουν τον αποθηκευτικό χώρο των αυτοκινήτων κάνοντας τα ταξίδια και τις υπαίθριες εκδρομές ακόμα πιο βολικές και ευχάριστες.

Toyota axesouar
Μπαγκαζιέρα οροφής Toyota

Οι μπαγκαζιέρες έχουν δοκιμαστεί με τα αυστηρά πρότυπα της Toyota για την εφαρμογή τους στην σχάρα οροφής αλλά και την ανθεκτικότητά τους στο χρόνο και στη χρήση.

Διαβάστε Επίσης

Στα προσφερόμενα αξεσουάρ μπορείτε επίσης να βρείτε την ποδιά για τον πίσω προφυλακτήρα που προστατεύει τα πλαστικά μέρη από γρατσουνιές και γδαρσίματα αλλά και την ανθεκτική τσάντα αποθήκευσης ελαστικών αν αλλάζετε ελαστικά ανά εποχές.

Toyota axesouar
Ποδιά προστασίας για τον πίσω προφυλακτήρα

Οι συγκεκριμένες τσάντες προστατεύουν τα ελαστικά από σκόνη, βρωμιά και υγρασία παρατείνοντας την διάρκεια ζωής τους και διατηρώντας την βέλτιστη δυνατή απόδοσή τους.

Toyota axesouar
Τσάντες προστασίας και αποθήκευσης ελαστικών

Η εκπτωτική προσφορά ισχύει και για το κιτ φροντίδας και περιποίησης που προσφέρει η Toyota. Το συγκεκριμένο πακέτο περιλαμβάνει εξειδικευμένα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για να διατηρούν το αμάξωμα και την καμπίνα του οχήματος σε άψογη κατάσταση καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Toyota axesouar
Κιτ φροντίδας και περιποίησης Toyota

Τέλος, η Toyota διαθέτει και μια σειρά προϊόντων που έχουν εξελιχθεί ειδικά για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα εξασφαλίζοντας μια απρόσκοπτη και ευχάριστη οδηγική εμπειρία. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλήρη κατάλογο γνήσιων αξεσουάρ Toyota μπορείται να βρείτε εδώ.

Η λίστα περιλαμβάνει κομψές εξωτερικές βελτιώσεις και ανάλογες εσωτερικές πινελιές διαφοροποίησης σύμφωνα με τις στιλιστικές επιθυμίες του κάθε ενδιαφερόμενου. Το wishlist με τα γνήσια αξεσουάρ της Toyota προσφέρει πληθώρα επιλογών για κάθε ανάγκη.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network