Οδηγώντας Porsche 911 GT3 RS στην κορυφαία ιδιωτική πίστα του κόσμου (video)

Αν σου αρέσει η πίστα και έχεις την δυνατότητα για track days μάλλον αυτή είναι η ιδιωτική πίστα που πρέπει οπωσδήποτε να πας. Δείτε πώς είναι μέσα και έξω από μια Porsche 911 GT3 RS το Magarigawa Club.

Οι υπερπλούσιοι χρειάζονται πάντα κάπου να παίζουν με τα τελευταία τους παιχνίδια, και τώρα υπάρχει ένα νέο high-end "θέρετρο οδήγησης" που άνοιξε πρόσφατα στην Ιαπωνία και στοχεύει να ξεπεράσει εκείνα που ήδη λειτουργούν στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. 
 
Ονομάζεται Magarigawa Club και διαθέτει μια πίστα αγώνων, προφανώς, και ένα πρατήριο καυσίμων για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος απομάκρυνσης από την πίστα, καθώς και πλήρως επανδρωμένα εργαστήρια, μια ελεγχόμενη από πλευράς θερμοκρασίας αποθήκη για εκατοντάδες αυτοκίνητα και ένα ελικοδρόμιο. 

Ιδιωτική πίστα Magarigawa Club
Magarigawa Club

Αλλά η παιδική χαρά αυτού του δισεκατομμυριούχου εξυπηρετεί τους πελάτες του -και τις οικογένειές τους- και εκτός πίστας, με παραδοσιακά ιαπωνικά λουτρά σε θερμές πηγές, ένα κορυφαίο γυμναστήριο και στούντιο γιόγκα, έναν παιδικό βρεφονηπιακό σταθμό με μικροσκοπικά αυτοκινητάκια Bugatti, και ένα πάρκο για σκύλους για το κουτάβι του καθενός. Και εδώ είναι Ιαπωνία, οπότε υπάρχει ακόμη και μια (ηχομονωμένη) αίθουσα καραόκε. 
 
Ακολουθήστε τον Tom Ford του Top Gear για μια περιήγηση σε αυτό το θεματικό πάρκο αυτοκινήτων που απευθύνεται σε ελάχιστους.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network