Nissan Hyper Force: Επιτέλους μπήκαμε στο επόμενο GT-R που είναι ηλεκτρικό με 1.340 ίππους

Όταν παρουσιάστηκε δεν ξέραμε αν ήταν το αυτοκίνητο του Batman ή κάποιο πρωτότυπο. Τώρα μπήκαμε μέσα στο επόμενο Νissan GT-R που λέγεται Hyper Force και έχει 1.340 ίππους!

Πολλοί λένε ότι ζηλεύουν τους συντάκτες αυτοκινήτων. Αλλά υπάρχουν στιγμές που ζηλεύουν και οι συντάκτες αυτοκινήτων. Όταν συμβαίνει αυτό συνήθως ζηλεύουν άλλους συντάκτες αυτοκινήτων. Να, όπως τώρα, που όλοι οι συντάκτες του topgeargreece.gr ζηλεύουμε τον συνεργάτη του βρετανικού Top Gear που είδε από κοντά και μπήκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο σκέτη μούρλια: το απίθανο πρωτότυτο Nissan Hyper Force. 

Το Nissan Hyper Force και το GT-R

Ναι, αυτό που βλέπεις είναι πρωτότυπο αλλά έχει όλα τα χαρακτηριστικά ενός μελλοντικού ηλεκτροκίνητου Godzilla -δηλαδή του Nissan GT-R. Αυτό σημαίνει τεράστια ισχύς και τεχνολογία αιχμής. Το Hyper Force διαθέτει μια μπαταρία solid state (ναι, υπάρχουν) και παράγει 1.000 kW ή όπως λέγαμε παλιά 1.341 ίππους.

Nissan Hyper Force Concept
Nissan Hyper Force Concept
Nissan Hyper Force Concept
Nissan Hyper Force Concept
Nissan Hyper Force Concept

Φυσικά, δεν υπάρχει τίποτα παλιό σχετικά με τον τρόπο που αποδίδεται. Αυτή η θηριώσης ισχύς αξιοποιείται από την τεχνολογία τετρακίνησης "e-4ORCE", η οποία συνδυάζεται σε ένα ελαφρύ, γωνιώδες αμάξωμα που ξεκάθαρα αποτίει φόρο τιμής στο σημερινό GT-R. Διαθέτει ανθρακονήματα υψηλής αντοχής και αεροδυναμικά χαρακτηριστικά, τα οποίες αναπτύχθηκαν σε συνεργασία με τη Nismo.

Ώρα να ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο -ενδεχομένως- ηλεκτρικό Nissan GT-R. Ο Tom Ford θα σας ξεναγήσει.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network