Αποκλειστικό video: Μπήκαμε στο πιο πριβέ club αυτοκινήτων του κόσμου

Λέγεται "The Supercars Owners Circle" και μόνο για να θέσεις υποψηφιότητα για μέλος πρέπει να έχεις αυτοκίνητα αξίας άνω των 6 εκατομμυρίων ευρώ

Ελάτε μαζί μας για να σας μεταφέρουμε πίσω από την κουρτίνα του "The Supercars Owners Circle" - ένα κλειστό club απαιτητικών συλλεκτών αυτοκινήτων που -ευτυχώς- δεν έχει πρόβλημα να βγάλει τα εξαιρετικά αυτοκίνητά της από τα γκαράζ με ελεγχόμενη θερμοκρασία και υγρασία για μια βόλτα.  Δηλαδή είναι αυτοί οι ιδιοκτήτες ακριβώς που φωτογράφισε πρόσφατα η Aston Martin με αφορμή το hypercar Valhalla. 

Και δεν μιλάμε για οποιαδήποτε αυτοκίνητα, μιλάμε για την αφρόκρεμα του κόσμου των αυτοκινήτων. Σε αυτό το club ακόμα και μια LaFerrari δεν μοιάζει τόσο ξεχωριστή. Άσε που έχει μεγάλες πιθανότητες να έχεις για συνοδηγούς ανθρώπους όπως ο ιδιοκτήτης της φίρμας hypercars Koenigsegg. 

Ένα ακόμα παράδειγμα: Οι πιο παρατηρητικοί στην φωτό (κάτω) θα προσέξατε ότι ο κύριος στο κέντρο με το μούσι που βλέπουμε προφίλ είναι ο Mate Rimac. Λογικό, αν δεν μπει σε αυτό το club για να πουλήσει μερικά Nevera δεν θα ήταν ο Rimac.

The Supercars Owners Circle

Μόνο και μόνο για να βάλεις υποψηφιότητα για μέλος του club, χρειάζεσαι αυτοκίνητα αξίας άνω των 6 εκατομμυρίων ευρώ. Τα οποία δεν έχουμε. Αλλά για ένα Σαββατοκύριακο ο Ollie Marriage του περιοδικού Top Gear κατάφερε να τρυπώσει για να σας δείξει τι σημαίνει αυτός ο τρελός κόσμος.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network