Λυσσασμένη Aston Martin: O Chris Harris οδηγεί Valkyrie

Οι 1.000 ίπποι της Aston Martin Valkyrie έπεσαν στα χέρια του Chris Harris και εμείς λατρεύουμε να ακούμε τον ήχο του V12 μέσα στην πίστα

Η Aston Martin καθυστέρησε έναν χρόνο στο ραντεβού με την ιστορία του motorsport, αλλά φέτος φαίνεται πως είναι συνεπής, αν κρίνει τουλάχιστον κανείς από τα κατορθώματα του Fernando Alonso στο Μπαχρέιν. Εκεί όμως δεν βρέθηκε μόνο η αγωνιστική ομάδα της Aston Martin αλλά και αυτή που συνοδεύει και  βγάζει εκτός εργοστασίου, πολύ επιλεκτικά, την Aston Martin Valkyrie. Για την ακρίβεια στο περσινό Μπαχρέιν είχαμε δει την αγωνιστική έκδοση του υπεραυτοκινήτου που τους κάνει όλους υπερήφανους στην εταιρεία, την Valkyrie AMR Pro, αλλά τώρα έπεσαν στα χέρια του Chris Harris και οι δύο εκδόσεις και έχουμε το video. 

Aston Martin Valkyrie Chris Harris

O διάσημος παρουσιαστής στριμώχτηκε στην ιδιαίτερη θέση οδήγησης και απόλαυσε τον κατά βάση, δυνατό, αλλά ουσιαστικά, εξαιρετικό ήχο του V12 της Cosworth με γκριμάτσες και ατάκες του στυλ, "αν κάποιος την αγοράσει, πρέπει να πάρει οπωσδήποτε και ένα ζευγάρι ωτοασπίδες". 

Aston Martin Valkyrie Chris Harris

Επειδή όμως εδώ είμαστε Top Gear, όπως είπαμε ο Harris οδήγησε και τις δύο εκδόσεις, γιατί η Aston Martin δεν αρκέστηκε στο να δημιουργήσει ένα ταχύτατο και  εξωπραγματικό αυτοκίνητο για τον δρόμο, αλλά έπρεπε (γιατί μπορούσε) να φτιάξει και ένα με επίκεντρο την πίστα και την αγωνιστική οδήγηση. Και η σύγκριση των δύο δείχνει πόσο υπερβολικά εντυπωσιακή είναι η Aston Martin Valkyrie AMR Pro. 

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network