Video: αποκαλυπτικό το teaser του νέου Fast & Furious

Το πρώτο teaser του νέου Fast & Furious αποκαλύπτει την επιστροφή του John Cena και του Jason Statham και τον κακό Jason Momoa

Είναι μόλις 30 δευτερόλεπτα, που χρονικά ακολουθούν μία μόλις φωτογραφία, αλλά αυτά τα δύο teaser για το νέο Fast & Furious, είναι αρκετά να μας βάλουν σε διαδικασία προσμονής για το Fast Χ, όπως θα είναι ο τίτλος της συγκεκριμένης ταινίας. Όπου Χ βεβαίως, βάζεις το 10 γιατί αυτή είναι η δέκατη ταινία του δημοφιλούς franchise, η οποία (μην στεναχωρηθείς) αναμένεται να είναι η (προ;)τελευταία. 

Fast X Teaser

Στο teaser δεν γινόμαστε κάπως πιο ενημερωμένοι σχετικά με το τι μπορεί να συμβεί στο Fast X, καθώς βλέπουμε μόνο πρόσωπα ουσιαστικά. Βλέπουμε όμως κάποια πρόσωπα που έχουν το δικό τους ξεχωριστό ενδιαφέρον, όπως ο Jason Statham και ο John Cena οι οποίοι επιστρέφουν στον υπέροχο κόσμο του Fast & Furious. Βεβαίως για τον πρώτο το ξέραμε πάνω κάτω χάρη στην κρυμμένη σκηνή μετά τους τίτλους του Fast 9, αλλά η παρουσία του Cena μετά το συναισθηματικό αλλά αόριστο φινάλε της προηγούμενης ταινίας δεν ήταν ακριβώς επιβεβαιωμένη. 

Fast X Teaser

Ο κακός Jason Momoa 

Εκτός από τις επιστροφές όμως υπάρχουν και νέα πρόσωπα προεξάρχοντος του Jason Momoa ο οποίος δεν είναι σίγουρο πως θα είναι ο "κακός" απέναντι στον Dom Toretto, αλλά μοιάζει το πιθανότερο. Άλλοι νεοφερμένοι θα είναι η Daniela Melchior, η Brie Larson και ο Alan Ritchson. 

Fast X Teaser

Η αναμενόμενη ημερομηνία πρεμιέρας για το Fast X είναι η 19η Μαΐου του 2023. 
 

Best of Network