Kia EV6 GT: στο Nurburgring με 245 km/h

Ένα ακόμη λιθαράκι στον μύθο που χτίζεται γύρω από το Kia EV6 GT προσέφερε γαλλικό περιοδικό που δοκίμασε το ηλεκτρικό στο Nurburgring και έφτασε τα 245 km/h

Kia EV6 GT Nurburgring L' Argus

Οι Γάλλοι δημοσιογράφοι του L'Argus δοκίμασαν το Kia EV6 GT στο Nurburgring και μας προσφέρουν ένα video με πολύ drift και με απίστευτη απόδοση που στέλνει το ηλεκτρικό αυτοκίνητο να κινείται μέχρι και με 245 km/h. Οι επιδόσεις του Kia EV6 GT είναι αρκετά τονισμένες εδώ και μερικούς μήνες και οδηγούν στο συμπέρασμα πως το ηλεκτρικό της KIA, είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά ηλεκτρικά αυτοκίνητα της εποχής μας, στον συγκεκριμένο τομέα. 

Kia EV6 GT Drift Mode

Προεξάρχοντος του Drift Mode που διαθέτει το αυτοκίνητο, το Kia EV6 GT φαντάζει και ως ένα από τα πιο ευχάριστα οδηγικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το συμπέρασμα των Γάλλων δημοσιογράφων ήταν λίγο πολύ, ακριβώς αυτό. Αν και δεν ανέφεραν την οδηγική αίσθηση που θα είχαν από ένα θερμικό αυτοκίνητο με αντίστοιχες δυνατότητες, απόλαυσαν τις καταιγιστικές επιδόσεις του EV6, οι οποίες μάλιστα δεν δείχνουν καν να μειώνονται όσο πέφτει η διαθέσιμη, από τις μπαταρίες, ενέργεια. 

Kia EV6 GT Nurburgring L' Argus

Στην δοκιμή του L'Argus παρατηρείται μια πτώση στην ισχύ μόλις η στάθμη της μπαταρίας πέσει κάτω του 30% και άλλη μια όταν βρεθεί υπό το 25% σε διαθεσιμότητα. Μέχρι να φτάσουν όμως σε εκείνο το σημείο έχουν απολαύσει έναν πλήρη γύρο ήδη, με το EV6 να κινείται με πλήρη ισχύ ακόμη και στα πατημένα και δύσκολα σημεία του Nordschleife. 


 

Best of Network