Happy Halloween με τρία Ford Mustang να κάνουν burnout

Ο Vaughn Gittin Jr. και η παρέα του έχουν το δικό τους playground το οποίο στολίζεται για τη γιορτή του Ηalloween και εμάς μας πιάνει βήχας από τον καπνό

Την ίδια ημέρα με την Electirkhana του Ken Block, ο Vaughn Gittin Jr., ένας από τους πιο δημοφιλείς Αμερικανούς οδηγούς drift, δημοσίευσε το video από το δικό του playground, όπου τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα Ford Mustang. Ο Gittin είναι εργοστασιακός οδηγός της Ford στο πρωτάθλημα Formula Drift στην Αμερική και ενόψει της γιορτής του Halloween στην Αμερική, φώναξε και μερικούς αντιστοίχως διάσημους φίλους του για το σχετικό treat or trick των ημερών. 

Ford Mustang Spooky Shreds Vaughn Gittin

Όργιο ledοταινίας 

Παρόντες λοιπόν ήταν οι Chelsea de Nofa και Adam LZ που οδήγησαν τα Ford Mustang, ενώ ο Loren Healy είχε ρόλο… superman με το ειδικά διαμορφωμένο Ford Bronco για τους αγώνες off road, όπου συμμετέχει. Το θέαμα ήταν μοναδικό και περιλάμβανε όλα όσα μπορούν να ξεσηκώσουν τους θαυμαστές των αγώνων drift. Τριπλό πέρασμα με τους εκατοντάδες ίππους στο σύνολο των τριών Mustang, εντυπωσιακό άλμα από το Bronco και  ατελείωτα burnout όπως αρμόζει σε αυτές τις περιπτώσεις. 

Το θέμα του Halloween υποστηρίχθηκε από κοστούμια και την παρουσία του Jason από την ταινία τρόμου "Παρασκευή και 13". 

Ford Mustang Spooky Shreds Vaughn Gittin

Το αμερικανικό drift 

Ο Vaughn Gittin μετά από δύο τίτλους στο αμερικανικό drift, φέτος δεν συμμετέχει στην κορυφαία κατηγορία του θεσμού, ενώ ήδη από πέρσι έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει την τύχη του στους πολύ σκληρούς off road αγώνες που διοργανώνονται στην Αμερική με αιχμή του δόρατος το King of the Ηammers. Από την άλλη ο Adam LZ είναι γνωστός για το επιθετικό του στυλ, ιδίως στα διπλά περάσματα, ενώ ο Chelsea de Nofa στα 32 του, είναι ένας από τους πιο γνωστούς οδηγούς του πρωταθλήματος. Οι τρεις τους είναι οι βασικοί οδηγοί στην παρουσία της Ford στο drift.

Ford Mustang Spooky Shreds Vaughn Gittin

Την ίδια στιγμή ο Loren Healy είναι κάτι σαν τον Max Vertappen του King of the Hammers. Έχει κερδίσει δύο φορές τον αγώνα, αλλά είναι τόσο θεαματικός και τολμηρός στα περάσματά του που έχει γίνει θρύλος στους συγκεκριμένους αγώνες. 


 

Best of Network