Ταλαιπωρία μέχρι την Κυριακή στην Αττική Οδό

Η Αττική Οδός ενημέρωσε για έκτακτες εργασίες σε έναν από τους πιο σημαντικούς κόμβους της μέχρι την Κυριακή και προβλέπεται ταλαιπωρία.

Αττική Οδός

Μια επείγουσα αποκατάσταση βλάβης σε καλώδιο ηλεκτρικής παροχής είναι η αιτία για το τεράστιο μποτιλιάρισμα που αντιμετώπισαν την Τετάρτη οι οδηγοί που κινήθηκαν στην Αττική Οδό. Η βλάβη κρατά κλειστή την αριστερή λωρίδα στον κόμβο 11, εκείνον της Κηφισίας, ο οποίος είναι ένας από τους πιο σημαντικούς του δικτύου.  

Αττική Οδός Κόμβος Μεταμόρφωσης Snapshot

Οι εργασίες αποκατάσταση θα συνεχιστούν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής. Η Αττική Οδός έχει φροντίσει με ανακοίνωσή της να ενημερώσει τους οδηγούς για τις σχετικές εργασίες και την Τετάρτη εξέδωσε νέα ανακοίνωση, η οποία ανέφερε τα εξής:

"Σε συνέχεια προγενέστερης ανακοίνωσης (Δ.Τ. 131379/07.05.2024) ενημερώνουμε ότι κλειστή θα παραμείνει η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ύψος του κόμβου Κηφισίας (Κόμβος 11), στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο, λόγω έκτακτων εργασιών επείγουσας αποκατάστασης βλάβης σε καλώδιο ηλεκτρικής παροχής μέσης τάσης (20KV), που θα πραγματοποιηθούν κατ’ εξαίρεση από τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 08/05 έως και τις πρωινές ώρες της Κυριακής 12/05, λόγω της φύσης και των τεχνικών απαιτήσεων των εν λόγω εργασιών.

Αττική Οδός

Υπενθυμίζουμε ότι από τις αρχές Ιουνίου 2023 είναι σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες βαριάς συντήρησης στα οδοστρώματα και στις πινακίδες πληροφοριακής σήμανσης, σε όλο το μήκος του Έργου οι οποίες πραγματοποιούνται αυστηρά τις νυχτερινές ώρες.

Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη οι έκτακτες εργασίες βαριάς συντήρησης."

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network