Συνεργασία Nissan με Silence στην ηλεκτρική μικροκινητικότητα

Μια νέα συνεργασία εδραίωσε προσφάτως η Nissan με τον Ευρωπαίο κατασκευαστή οχημάτων μικροκινητικότητας Acciona που αντιπροσωπεύει το γνωστό brand ηλεκτρικών μοντέλων Silence.

Nissan Silence sinergasia

Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας, η Nissan θα έχει δικαιώματα διανομής για τη σειρά προϊόντων Silence, συμπεριλαμβανομένων των οχημάτων Silence S04 και των ηλεκτρικών scooters, μέσω του εκτεταμένου δικτύου λιανικής της σε όλη την Ευρώπη. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν στην Γαλλία και την Ιταλία από τον Ιούνιο ενώ τον Σεπτέμβριο θα ακολουθήσει και η γερμανική αγορά.

Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι πελάτες της Nissan θα έχουν πρόσβαση σε μια σειρά από μοναδικά σχεδιασμένα και κατασκευασμένα προϊόντα Silence όπως το S04 Nanocar.

Nissan Silence sinergasia
Το ηλεκτρικό scooter της Silence με τροχήλατη μεταφερόμενη μπαταρία

Πρόκειται για ένα ελαφρύ και συμπαγές ηλεκτρικό όχημα που είναι σχεδιασμένο για ευελιξία σε πολυσύχναστα περιβάλλοντα πόλης και διατίθεται σε δύο παραλλαγές: την L6e με αυτονομία έως 175 χλμ. και την L7e με εύρος λειτουργίας στα 149 χλμ. ανά φόρτιση.

Το S04 Nanocar τροφοδοτείται από δύο μπαταρίες 5,6 kWh, με δυνατότητα άμεσης φόρτισης, εναλλαγής μπαταριών σε ειδικούς σταθμούς (διατίθεται με συνδρομή) και φόρτιση στο σπίτι ή στο γραφείο μέσω αφαιρούμενης μπαταρίας.

Nissan Silence sinergasia
Το ηλεκτρικό μοντέλο Silence S04 Nanocar

Η Nissan και το εκτενές δίκτυο αντιπροσώπων της θα προσφέρουν μια σειρά από επιλογές χρηματοδότησης και ασφάλισης που θα είναι διαθέσιμες σταδιακά και οι οποίες θα διασφαλιστούν μέσω επιλεγμένου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network