Αυτή είναι η πρώτη εικόνα του διάδοχου της Bugatti Chiron

Όπως μπορείς να δεις πρόκειται για κατασκοπευτική φωτογραφία του καμουφλαρισμένου hypercar της Bugatti, όμως έστω κι έτσι, μπορούμε να μιλάμε για αποκάλυψη.

Bugatti V16 spy

Είναι γεγονός. Έχουμε στα χέρια μας την πρώτη, έστω και κατασκοπευτική φωτογραφία του επόμενου hypercar της Bugatti. Ναι, αυτή είναι η πρώτη πραγματική ευκαιρία που σου δίνεται να δεις τον διάδοχο της Chiron.

Διαβάστε Επίσης

Η μία και μοναδική φωτογραφία μπορεί να μην αποκαλύπτει το νέο hypercar σε όλο του το μεγαλείο καθώς το αυτοκίνητο έχει έντονο καμουφλάζ, ωστόσο μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε κάποια χαρακτηριστικά του. Όπως το σήμα κατατεθέν των Bugatti, το σχήμα C στο προφίλ του αυτοκινήτου, που μάλιστα δείχνει πιο έντονο από ποτέ.

Η pop-up πίσω αεροτομή δείχνει αρκετά μεγάλη σε μέγεθος, το ρύγχος είναι αναμενόμενα χαμηλό, ενώ μπορούμε να διακρίνουμε και φώτα LED κατά μήκος του πίσω μέρους.

Υβριδικός V16 στη θέση του W16 8.0 λίτρων

Φυσικά, γνωρίζουμε ήδη ότι η Bugatti εγκαταλείπει τον παλιό W16 8.0 λίτρων και τεσσάρων τούρμπο κινητήρα της στο συγκεκριμένο αυτοκίνητο. Όμως αντί για downsizing, θα τον αντικαταστήσει με έναν εξίσου ακραίας προσέγγισης V16. Α, θα υπάρχει επίσης υβριδική τεχνολογία που θα συμβάλλει στην αύξηση της ισχύος.

Αν και δεν το γνωρίζουμε επίσημα, αναμένουμε ότι το νούμερο της ισχύος θα είναι ιδιαίτερα μεγάλο και οι επιδόσεις προφανώς εντυπωσιακές.
Αυτά είναι όλα όσα μπορούμε να συμπεράνουμε προς το παρόν, όμως η Bugatti έχει ήδη υποσχεθεί μια πλήρη αποκάλυψη τον Ιούνιο, οπότε τα καλά νέα δεν αργούν και πολύ.

Στο μεταξύ, μπορείς να κάνεις κλικ σε αυτές τις μπλε λέξεις για να ακούσεις τον νέο κινητήρα V16 σε δράση. Πίστεψέ μας, τα αυτιά σου θα σε ευχαριστήσουν γι' αυτό.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network