Η Mazda αποκάλυψε τις πρώτες εικόνες του κορυφαίου της SUV

Το CX-80 θα είναι διαθέσιμο σε εξαθέσια ή επταθέσια διάταξη, θα έχει μήκος σχεδόν 5 μέτρα και θα παρουσιαστεί επίσημα στις 18 Απριλίου.

Mazda CX-80 teaser

Το τελευταίο διάστημα η Mazda παρουσιάζει το ένα SUV πίσω απ' το άλλο. Τελευταία προσθήκη στη γκάμα,το CX-80 ή όπως μπορείς να φανταστείς από το όνομα, μια επιμηκυμένη εκδοχή του CX-60, που τυχαίνει να μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 7 άτομα.

Διαβάστε Επίσης

Όπως μας ενημερώνει η Mazda, το νέο της μοντέλο είναι σχεδιασμένο κυρίως για την Ευρώπη και την Ιαπωνία όπου θα αποτελεί και το κορυφαίο SUV της γκάμας της, με το επίσημο ντεμπούτο να πραγματοποιείται στις 18 Απριλίου. Οι πρώτες παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για το ερχόμενο φθινόπωρο.

Mazda CX-80 teaser

Το teaser που δημοσίευσε η Mazda, δείχνει το πίσω μέρος του αμαξώματος του CX-80. Τα πίσω πλευρικά παράθυρα που περιβάλλονται από παχιά χρωμιωμένα πλαίσια είναι στοιχείο που συναντάμε αποκλειστικά στο CX-80, ενώ η απόσταση μεταξύ των πίσω θυρών και της πόρτας του χώρου αποσκευών έχει επεκταθεί. Το πίσω τζάμι είναι μικρότερη κλίση σε σχέση με το CX-60, αλλά τα πίσω φώτα LED φαίνονται πανομοιότυπα ανάμεσα στα δύο μοντέλα.

Μήκος 5 μέτρα και 3 σειρές καθισμάτων

Στο εσωτερικό, το μήκους σχεδόν 5 μέτρων Mazda CX-80, θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων. Ανάλογα με την έκδοση, θα έχει διάταξη έξι ή επτά καθισμάτων, με την δυνατότητα επιλογής δύο ανεξάρτητων καθισμάτων και μιας κεντρικής κονσόλας για τη δεύτερη σειρά. Σε κάθε περίπτωση, τα δύο καθίσματα της 3ης σειράς μπορούν να αναδιπλωθούν, δημιουργώντας έναν μεγαλύτερο χώρο αποσκευών.

Το νέο μοντέλο θα βασίζεται στην πλατφόρμα Large Architecture, αντικατοπτρίζοντας πιθανότατα τις επιλογές κίνησης που συναντάμε και στο CX-60. Κρίνοντας από τη θύρα φόρτισης και τη συμμετρική τάπα καυσίμου που βρίσκονται στα πίσω φτερά, τα teasers λογικά αφορούν την plug-in υβριδική έκδοση.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network