Mercedes: Αυτά είναι τα δύο νέα μοντέλα που θα παρουσιάσει στην Κίνα

Δύο νέα και πολύ σημαντικά μοντέλα θα παρουσιάσει η Mercedes στην Κίνα και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες.

Mercedes EQG, η ηλεκτρική G-Class

Δύο μοντέλα της Mercedes-Benz θα κάνουν παγκόσμια πρεμιέρα στην Κίνα, τη μεγαλύτερη αγορά της γερμανικής φίρμας premium αυτοκινήτων παγκοσμίως, πριν από την έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου αυτόν τον μήνα.

Η Mercedes-AMG GT 63 S E Performance, το πιο πρόσφατο σπορ αυτοκίνητο της Mercedes-AMG, θα παρουσιαστεί σε εκδήλωση στη Σαγκάη στις 20 Απριλίου, δήλωσε η Mercedes.

Διαβάστε Επίσης

Η αμιγώς ηλεκτρική έκδοση της G-Class, του θρυλικού off-roadτης Mercedes, θα αποκαλυφθεί στο Πεκίνο στις 24 Απριλίου. 

Επιπλέον, η Concept CLA Class - ένα ηλεκτρικό που διαθέτει ένα νέας γενιάς ηλεκτρική πλατφόρμα, και το ανανεωμένο ηλεκτρικό σεντάν EQS θα κάνουν το ντεμπούτο τους στην Κίνα στην έκθεση αυτοκινήτου του Πεκίνου που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 25 Απριλίου. 

Mercedes Concept CLA
Mercedes Concept CLA

Η Mercedes, ανταποκρινόμενη στην ισχυρή ζήτηση της αγοράς για έξυπνα ηλεκτρικά οχήματα στην Κίνα, ενισχύει τις τοπικές δυνατότητες έρευνας και ανάπτυξης, ειδικά στον τομέα της ηλεκτροκίνησης των οχημάτων και των ψηφιακών τεχνολογιών. 

Διαβάστε Επίσης

Η αυτοκινητοβιομηχανία το 2021 άνοιξε ένα τεχνολογικό κέντρο στο Πεκίνο με εργαστήρια δοκιμών για βασικά εξαρτήματα EV, όπως συστήματα ηλεκτρικής κίνησης και μπαταρίες. 

Το 2022, δημιούργησε ένα κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης στη Σαγκάη για να επικεντρωθεί στη συνδεσιμότητα και την αυτόνομη οδήγηση. Αργότερα αυτό το μήνα, ένα νέο κτίριο θα ανοίξει στην τοποθεσία της Σαγκάης για να επιταχύνει την ανάπτυξη υλικού και λογισμικού για συνδεδεμένα οχήματα.

Η Mercedes, η οποία λειτουργεί κοινοπραξία με την BAIC Motor, παρέδωσε 168.900 τοπικά παραγόμενα και εισαγόμενα οχήματα στην Κίνα το πρώτο τρίμηνο, σημειώνοντας πτώση 12% σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Το 2023, οι πωλήσεις της στην Κίνα συρρικνώθηκαν για τρίτο συνεχόμενο έτος, υποχωρώντας κατά 2% σε 737.200. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network