Τι προσφέρει το νέο προωθητικό πρόγραμμα Honda Dream Offers

H Honda έθεσε σε ισχύ ένα νέο πρόγραμμα προσφορών για τη γκάμα των μοντέλων SUV με χαμηλό επιτόκιο χρηματοδότησης και διάφορα προνόμια.

Honda SUV Range

Το νέο πρόγραμμα Honda Dream Offers υποστηρίζει πλέον την αγορά όλων των SUV της εταιρείας (CR-V, ZR-V και το ηλεκτρικό e:Ny1 προσφέροντας χρηματοδότηση με σταθερό ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο 2,9% (πλέον εισφοράς 0.6% του Ν. 128/1975) με ελάχιστη προκαταβολή 40% και περίοδο αποπληρωμής από 12 έως 60 μήνες.

Το ίδιο πρόγραμμα προσφέρει επίσης δωρεάν την περιοδική συντήρηση του αυτοκινήτου για πέντε χρόνια ή για τα πέντε πρώτα service - αναλόγως όποιο συμβεί πρώτο – καλύπτοντας το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών. Μοναδική απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύει: η συντήρηση να γίνεται στο εξουσιοδοτημένο δίκτυο επισκευαστών της Honda.

Τέλος, η Honda προσφέρει δωρεάν επέκταση εγγύηση 2 ετών στην 3ετή εργοστασιακή εγγύηση και 5ετή οδική βοήθεια Honda Assist. Επίσης η εγγύηση για την μπαταρία του μοντέλου e:Ny1 είναι στα 8 χρόνια. Το συνολικό όφελος για τον αγοραστή SUV της Honda φθάνει σε κάποιες περιπτώσεις έως και τα 5.000 ευρώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network