Video: Πώς φτιάχνονται οι Ferrari, Lamborghini και Maserati

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία έχει να επιδείξει συναίσθημα και αισθητική που καταλήγει σε ελκυστικά και δημοφιλή supercars, τα οποία βλέπουμε πως φτιάχνονται.

Οι γραμμές παραγωγής των αυτοκινήτων αλλάζουν στην εποχή μας, καθώς εταιρείες όπως η Tesla σκοπεύουν να επαναδιαμορφώσουν τον χάρτη αυτό με γνώμονα το μικρότερο κόστος και την ταχύτερη παραγωγή. 

Ferrari SF90 XX Top Gear Video Fiorano ρεκόρ

Όμως δεν είναι όλα τα αυτοκίνητα το ίδιο και στην Ιταλία το κόστος μερικές φορές δεν μετράει μπροστά στο πάθος που συνοδεύει κάθε αυτοκίνητο από την διαδικασία της σχεδίασης μέχρι και τον ιδιοκτήτη που θα παραλάβει το κλειδί. 

Irmo Constantini Ferrari Maranello

Το "Frame" μπήκε στις γραμμές παραγωγής της Ferrari κατά κύριο λόγο. Παρακολουθούμε έτσι την παραγωγή της Ferrari 812 Superfast και της Ferrari SF90 Stradale. Διαδικασίες που περιλαμβάνουν νέες τεχνολογίες, φουτουριστικούς σχεδιασμούς και πολλά χειροποίητα τμήματα που διασφαλίζουν την ποιότητα και την πολυτέλεια που συνοδεύει κάθε Ferrari. 

Lamborghini Diablo VT Roadster Donald Trump

Ακολούθως στο μίνι αυτό ντοκιμαντέρ παρακολουθούμε πόσο σχολαστική ήταν η δημιουργία κάθε μίας Lamborghini Aventador. Ένα supercar που χαρακτήρισε μια ολόκληρη εποχή για την Lamborghini και αποτέλεσε κορωνίδα στην εποχή της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση για να βλέπουμε τώρα υβριδικά αυτοκίνητα όπως η Revuelto. 

Maserati MC20 Print

Τέλος βλέπουμε και τις αντίστοιχες διαδικασίες για την Maserati MC20 στο εργοστάσιο της Modena στην Ιταλία. Η φίρμα ξεχωρίζει στον όμιλο της Stellantis προσφέροντας χαρακτηριστικά στοιχεία της ιταλικής φινέτσας και της υψηλής αισθητικής και αν και δεν μπορεί να συγκριθεί μετα μεγέθη της Ferrari ή της Lamborghini παραμένει μέλος αυτής της οσίας αυτοκινητικής τριάδας. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network