Θέλεις Avenger 4x4; Πλέον μπορείς να το έχεις

Η έκδοση 4xe έρχεται να ολοκληρώσει την γκάμα του Jeep Avenger, συνδυάζοντας την υβριδική τεχνολογία με την τετρακίνηση.

Jeep Avenger 4xe

H Jeep μόλις ανακοίνωσε τη νεότερη προσθήκη στην γκάμα του Avenger. Πρόκειται για την 4xe, η οποία συνδυάζει την υβριδική τεχνολογία με την τετρακίνηση. Το καινοτόμο υβριδικό σύστημα δεν αποσκοπεί απλώς στην μείωση της μέσης κατανάλωσης και των εκπομπών ρύπων, αλλά σε κάτι πολύ πιο σημαντικό. Στο να μεταφέρει την οδηγική εμπειρία ενός Avenger σε όλα τα τερέν.

Με τη νέα αυτή έκδοση, το μοντέλο της Jeep αποκτά πλέον τετρακίνητη εκπροσώπηση σε όλα τα μοντέλα της γκάμας της. Με το συνδυασμό υβριδικού συστήματος και τετρακίνησης, το αποτέλεσμα είναι βελτιωμένη πρόσφυση και εκτός δρόμου δυνατότητες που είναι δύσκολο να βρεις σε άλλο μοντέλο της κατηγορίας του Avenger.

Jeep Avenger e-Hybrid

Το υβριδικό σύστημα του Avenger 4xe αποτελείται από τον θερμικό κινητήρα των 1.2 λίτρων με ισχύ 136 ίππων και δύο ηλεκτρικούς που αποδίδουν 21 kW ο καθένας. Όπως συμβαίνει και στην έκδοση e-Hybrid, ο ένας βρίσκεται στο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 σχέσεων, ενώ ο άλλος αναλαμβάνει την κίνηση των πίσω τροχών.

Είναι εξαιρετικά σημαντικό ότι χάρη στην τεχνολογία "power looping” ο πίσω ηλεκτροκινητήρας μπορεί να τροφοδοτείται συνεχώς με ενέργεια, οπότε το Avenger 4xe είναι τετρακίνητο χωρίς περιορισμούς που αφορούν στο επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας του υβριδικού συστήματος.

Μπορεί να κινηθεί αμιγώς ηλεκτρικά

Jeep Avenger e-Hybrid

Το αποτέλεσμα δεν είναι τίποτα λιγότερο από ένα πραγματικό Jeep, που μπορεί να τα βγάλει πέρα απέναντι σε κάθε δυσκολία. Το Avenger 4xe μπορεί επίσης να κινείται αμιγώς ηλεκτρικά με χαμηλή ταχύτητα, χάρη στον ηλεκτρικό κινητήρα που είναι ενσωματωμένος στο κιβώτιο ταχυτήτων.

Ύστερα και από την προσθήκη της έκδοσης 4xe στην γκάμα του Avenger, η Jeep επιδεικνύει συνέπεια στη δέσμευσή της για την κάλυψη όλων των αναγκών που έχουν οι πελάτες της. Με την αμιγώς ηλεκτρική, τη θερμική, την ήπια υβριδική και τώρα με την εξηλεκτρισμένη τετρακίνητη έκδοση, το συμπαγών διαστάσεων Jeep γίνεται πιο ικανό ιεραρχώντας παράλληλα αρκετά ψηλά την βιωσιμότητα. Το Avenger 4xe θα είναι διαθέσιμο για παραγγελίες από τα τέλη του 2024.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network