Μια τρακαρισμένη Lamborghini φτάνει για να σταματήσουν οι κόντρες αυτοκινήτων;

Η τροχαία αυτοκινητοδρόμων στην Καλιφόρνια βρήκε ένα πολύ άμεσο τρόπο για σταματήσει τους αυτοσχέδιους αγώνες. Άραγε θα έχει αποτέλεσμα;

καμπάνια για τις κόντρες με τρακαρισμένα

Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια κάνει το επόμενο βήμα στην εκτεταμένη εκστρατεία της κατά των αυτοσχέδιων αγώνων αυτοκινήτων (κόντρες κλπ.), τοποθετώντας διαφημιστικές πινακίδες σε όλη την πολιτεία για να προειδοποιήσει τους οδηγούς για τους κινδύνους. Μια διαφημιστική πινακίδα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα: δίπλα στην πραγματική πινακίδα της τροχαίας υπάρχει μια σκηνοθετημένη σύγκρουση μιας Lamborghini Huracan, η οποία προφανώς είχε πάρει αυτή τη "νέα μορφή" σε άλλο ατύχημα. 

καμπάνια για τις κόντρες με τρακαρισμένα

Χάμος με τις κόντρες στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με την τροχαία αυτοκινητοδρόμων της Καλιφόρνια (CHP) το 2021 είχαν να κάνουν 7.300 περιστατικά αυτοσχέδιων αγώνων και λίγο κάτω από 123.000 συμμετέχοντες το 2021. Οι αριθμοί αυτοί έχουν μειωθεί έκτοτε σημαντικά, με τον ίδιο οργανισμό να σημειώνει μείωση 50% πέρυσι, αλλά η εκστρατεία συνεχίζεται.

Διαβάστε Επίσης

Και δεν είναι το μόνο ατύχημα /καμπάνια

Η Huracan είναι η πιο προβεβλημένη από τις περισσότερες από τις 50 εγκαταστάσεις που προορίζονται να επιστήσουν την προσοχή σε αυτούς τους κινδύνους σε ολόκληρη την πολιτεία. Ένα άλλο "ατύχημα" περιλαμβάνει μια τρακαρισμένη Chevrolet Camaro cabrio, η οποία είναι τοποθετημένη δίπλα σε πανό με φωτογραφίες και ονόματα ανθρώπων που έχουν χάσει τη ζωή τους σε γεγονότα που σχετίζονται με αγώνες δρόμου.

καμπάνια για τις κόντρες με τρακαρισμένα

Η Huracan έχει στηθεί στο Melrose στο Λος Άντζελες, όπου έγινε παράλληλα με μια συνέντευξη Τύπου για τους συγκεκριμένους στόχους της εκστρατείας. Σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου, ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες ξεχώρισε το franchise Fast & Furious ως μέρος του προβλήματος και πρότεινε ότι αυτοί οι κίνδυνοι μπορεί να σχετίζονται με τους οδηγούς που θέλουν να αντιγράψουν ακροβατικά που βλέπουμε σε αυτές τις ταινίες. Δεδομένου ότι η τελευταία ταινία του εν λόγω francise  κυκλοφόρησε την Παρασκευή, η χρονική στιγμή της εκστρατείας δεν φαίνεται τυχαία.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network