69χρονος οδηγούσε 50 χρόνια χωρίς δίπλωμα και το υπερηφανευόταν

Ένας 69χρονος οδηγούσε επί 50 χρόνια χωρίς να έχει βγάλει δίπλωμα οδήγησης και δεν δίσταζε να το λέει παντού. Κάποιος ενημέρωσε την αστυνομία.

69χρονος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα οδήγησης

Πριν από 50 χρόνια προφανώς ήταν εύκολο για κάποιον να ξεγελάσει τις αρχές και να μην βγάλει δίπλωμα ή να πλαστογραφήσει κάποια σχετική άδεια. Όμως να το συνεχίσει αυτό επί 50 ολόκληρα χρόνια δεν είναι και πολύ συνηθισμένο και αν δεν το δεις να συμβαίνει δεν του δίνεις και πολλές πιθανότητες. Ένας 69χρονος στο Derby της Αγγλίας τα κατάφερε και αυτό δεν είναι το χειρότερο. 

Σχολή οδηγών - δίπλωμα οδήγησης

Το χειρότερο είναι πως το υπερηφανευόταν, κάτι που σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας την οδήγησε στα ίχνη του. Ο 69χρονος συνελήφθη με διάφορες κατηγορίες μάλιστα, σε ένα εμπορικό κέντρο στην περιοχή και το Hyundai που οδηγούσε κατασχέθηκε αφού αυτή είναι η πολιτική στην Μεγάλη Βρετανία. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση επίσης, ο εν λόγω κύριος ξεγελούσε επί σειρά ετών τις ασφαλιστικές εταιρείες, αποστέλλοντας συστηματικά ψευδή στοιχεία, ώστε να φαίνεται πως ήταν κάτοχος άδειας οδήγησης. Παρόλα αυτά το γεγονός πως καυχιόταν για το ότι ξεγελούσε τις ασφαλιστικές εταιρείες οδήγησε τις αρχές στη σχετική αντιπαραβολή στοιχείων και στον εντοπισμό του. 

Διαβάστε Επίσης

Η αστυνομία του Derbyshire είναι αρκετά δραστήρια στα social media και δημοσιοποιεί διαφόρων ειδών παραβάσεις με τις οποίες ασχολείται καθημερινά. Μάλιστα συνεργάζεται και με κάποιου είδους ακτιβιστές που έχουν βαλθεί να καθαρίσουν την περιοχή του Derby και όχι μόνο, από ανασφάλιστα οχήματα.   

Κατασχετήριο ανασφάλιστων αυτοκινήτων αγγλία

Η συγκεκριμένη περίπτωση πάντως που αφορά το δίπλωμα οδήγησης δεν είναι η μοναδική, καθώς έχουν υπάρξει και άλλοι ηλικιωμένοι στο παρελθόν που οδηγούσαν χωρίς να έχουν άδεια οδήγησης.

Από τα σχόλια δε, στις αναρτήσεις της αστυνομίας του Derby προκύπτει πως πολλοί είναι εκείνοι που διατηρούν δίπλωμα οδήγησης από την στρατιωτική τους θητεία, χωρίς να έχουν δώσει ποτέ εξετάσεις οδήγησης, όπως δίνουμε όλοι οι υπόλοιποι. Κάτι που δεν συμβαίνει μόνο στην Αγγλία φυσικά αλλά και σε άλλες χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. 

Διαβάστε ακόμα:
 - Γιατί το Tesla Cybertruck δεν θεωρείται ασφαλές για την Ευρώπη
 - 70 χρόνια Ράλλυ Ακρόπολις: Αυτές είναι οι ειδικές του 2023
 - Το μυστικό για να εμπιστευτούμε τα συστήματα υποβοήθησης οδηγού
 - Τιμή ρεκόρ για το Nissan R34 Skyline GT-R του Paul Walker από το Fast and Furious (εικόνες)

Best of Network