Τι είναι αυτό το drift brake της νέας Mustang;

Η Ford έδωσε την νέα Mustang στον κατάλληλο άνθρωπο και ο Vaughn Gittin Jr. μας δείχνει πόσο εύκολο είναι να κάνεις drift με το ηλεκτρονικό χειρόφρενο drift brake

Η Ford μας παρουσιάζει το drift brake, το ηλεκτρονικό της χειρόφρενο που είναι μια επιλογή ανάμεσα σε όλες τις ηλεκτρονικές που διαθέτει το νέο muscle car η οποία υπόσχεται συγκινήσεις όπως το έκαναν κάποτε τα muscle cars και ακόμη καλύτερα. Αυτό γιατί το drift brake με το οποίο θα εξοπλίζεται η Mustang του 2024, θα είναι τρεις φορές πιο δυνατό από το κλασικό χειρόφρενο. 

Mustang Drift Brake Vaughn Gittin

Επιστροφή στη Formula Drift 

Πρώτα από όλα η Ford ανακοίνωσε πως ο Vaughn Gittin Jr. επιστρέφει με μια ολοκαίνουργια Mustang στο πρωτάθλημα Drift των ΗΠΑ, στη Formula Drift. O Gittin Jr. που έχει κατακτήσει τον συγκεκριμένο τίτλο δύο φορές, απείχε το 2023 από τον θεσμό, όμως τώρα η Ford συνεργάζεται και πάλι με την RTR την ομάδα του οδηγού και του παρέχουν ένα αυτοκίνητο νέας γενιάς, ώστε να διεκδικήσει τον τρίτο τίτλο του. 

Mustang Drift Brake Vaughn Gittin

Παράλληλα όμως με αυτή την ανακοίνωση η Ford βρήκε μια καλή ευκαιρία να μας θυμίσει πως η νέα Mustang είναι φτιαγμένη για να προσφέρει διασκέδαση και συγκινήσεις και το έκανε με το video που βλέπεις παραπάνω, το οποίο στην πραγματικότητα μας δείχνει πως μια πολιτική Mustang μπορεί να drfitαρει όπως η αγωνιστική του Vaughn Gittin Jr. 

Mustang Drift Brake Vaughn Gittin

Αρκεί να είναι εξοπλισμένη με το νέο ηλεκτρονικό χειρόφρενο, drift brake που είναι στον επιπλέον εξοπλισμό φυσικά, αλλά δεν πειράζει γιατί εδώ που έχουμε φτάσει, τέτοιο κλασικό, παραδοσιακό χειρόφρενο δυσκολεύεσαι να βρεις πλέον. 

Διαβάστε Επίσης

Εκπαιδευτικού χαρακτήρα 

Μάλιστα η νέα αυτή λειτουργία θα αφορά την Mustang είτε στην Ecoboost έκδοση με τον κινητήρα των 2.3 λίτρων, είτε στην GT με τους 486 ίππους από το πεντάλιτρο μοτέρ. Επιπλέον θα είναι διαθέσιμη είτε στο χειροκίνητο κιβώτιο, είτε στο αυτόματο και θα έχει μάλιστα και τις απαραίτητες ρυθμίσεις ώστε να κυμαίνεται η δύναμη μπλοκαρίσματος του πίσω άξονα από τον αρχάριο drifter, στον πιο έμπειρο του είδους που ξέρει τι ζητάει και πως να το πάρει από την Mustang. 

Mustang Drift Brake Vaughn Gittin

Εντάξει, ανυπομονούσαμε ήδη για την νέα Mustang, αλλά τώρα αγωνιούμε να την υποδεχτούμε. 
 

Best of Network