Το 4ο τεύχος του Top Gear στα περίπτερα

Ναι, θα είμαστε στα περίπτερα την πρωταπριλιά, μαζί με την εφημερίδα “Κεφάλαιο”

Top Gear Print 04 Mockup

Όχι, δεν θα κάνουμε το κοινότοπο αστείο "...σαν ψέματα μου φαίνεται”, επειδή κυκλοφορούμε το Σάββατο, 1η Απριλίου, την ημέρα που θα μπορούσε να είναι η γιορτή του βαρώνου Munchausen (άντε να καταλάβεις ότι αυτό προφέρεται "Μινχάουζεν”). Στο 4ο τεύχος του Top Gear, λοιπόν, υπάρχουν μερικές πολύ πραγματικές ιστορίες.

Top Gear Print 04 Trending

Υπάρχει μια Porsche 911 Dakar που καταφέρνει να μας αφήσει με ανοιχτό το στόμα στην έρημο του Μαρόκου και άναυδους στα χιόνια της Γερμανίας. Μια Ferrari Purosangue που αγαπάμε να μισούμε και μισούμε που την λατρεύουμε.

Top Gear Print 04 Ferrari Purosangue

Ο Βαγγέλης Φακατσέλης καταπιάνεται με το θέμα του εξωφύλλου και μας μιλάει για το νέο Peugeot 408 που θέλει να εκθρονίσει τα SUV και, αν τα καταφέρει, θα μιλάμε για Γαλλική Επανάσταση. Επίσης, καταφέρνει να συνδυάσει τους αδερφούς Marx με το συγκρότημα των Queen και τα 75 χρόνια του Land Rover Defender. Συγνώμη, αλλά αυτό όντως μοιάζει με ψέμα.

Top Gear Print 04 Land Rover Defender

Ο Στάθης Πετρόπουλος ταξιδεύει στο μελλοντικό παρελθόν του ηλεκτρικού Woodstock, για να μάθει αν το αξίζει το buzz για το ID Buzz, αλλά γράφει και το αντίο του για τον Ken Block.

Top Gear Print 04 Ken Block

Ο Γιάννης Τσάκαλος διαπιστώνει ότι το νέο DS7 με τους 360 ίππους, είναι πολλά περισσότερα από ένα premium μοντέλο του αναγεννημένου brand.

Top Gear Print 04 DS7

Αλλά, 160 σελίδες δεν εξαντλούνται έτσι εύκολα.

Έχουμε -μεταξύ άλλων- την ηλεκτροκίνηση στα καλύτερά της (και τα ακριβότερά της επίσης), με το RS e-tron GT, το ισχυρότερο Audi παραγωγής στην ιστορία της εταιρίας, και την BMW i7, ένα αυτοκίνητο που το γεγονός ότι παράγεται μοιάζει με πετυχημένο πρωταπριλιάτικο ψέμα.

Top Gear Print 04 Audi GT RS

Και κάπου εδώ τελειώνουν οι ρόδες και αρχίζουν τα πόδια, γιατί έχουμε και μια συζήτηση με τέσσερις από τους πιο επιδραστικούς ανθρώπους της αυτοκίνησης: Οι John Hennessey, Christian Von Koenigsegg, Mate Rimac και Gordon Murray, στον ίδιο χώρο, την ιδία στιγμή σε μια ιστορική συνέντευξη.

Top Gear Print 04 VW ID. BUZZ

Τα σπόιλερ τέλος, το binge reading σε περιμένει. 

Best of Network