Ηλεκτρικές BMW για τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης

Οι ποδοσφαιριστές και οι καλαθοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης παρέλαβαν τα νέα εταιρικά τους αυτοκίνητα, που είναι μόνο ηλεκτρικές BMW

BMW Real Madrid Benzema

Η αλλαγή στην πορεία της αυτοκίνησης και η μετάβαση από τους κινητήρες εσωτερικής καύσης στην ηλεκτροκίνηση φέρνει μια σημαντική αλλαγή στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα, όσο και σε εκείνο του μπάσκετ. Πλέον ο Μπενζεμά και ο Μόντριτς αλλά και ο Γιούλ ή ο Ταβάρες θα οδηγούν μόνο ηλεκτρικές BMW. Η Ρεάλ μέχρι τώρα και επί 18 συναπτά έτη συνεργαζόταν με την Audi για να παρέχει στους αθλητές της τα εταιρικά τους αυτοκίνητα, όμως τώρα "γυρίζει σελίδα" και εμπιστεύεται την BMW στην νέα εποχή.

BMW Real Madrid Ancelotti

BMW iX και BMW i4 

Για την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σαφές πως αναζητούσε μια συνεργασία που θα της έδινε τη δυνατότητα να δημιουργήσει έναν αμιγώς ηλεκτρικό στόλο εταιρικών αυτοκινήτων. Έτσι η BMW διέθεσε τις BMW iX και BMW i4 τόσο για τους ποδοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας, όσο και για τις κοπέλες της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας. Αντίστοιχα ίδια αυτοκίνητα παρέλαβαν και οι καλαθοσφαιριστές της μπασκετικής Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τα προπονητικά τμήματα και τα στελέχη των τριών ομάδων. 

BMW Real Madrid Misa

Το δημοφιλέστερο αυτοκίνητο ήταν φυσικά η BMW i4 M50, που είναι το πιο ισχυρό ηλεκτρικό όχημα της εταιρείας το οποίο συνδυάζει παράλληλα το κύρος και την αίγλη που απαιτεί η συγκεκριμένη περίσταση. Τον τόνο έδωσε ο κόουτς Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος επέλεξε μια BMW i4 M50 και στο ίδιο πνεύμα ήταν και ο Μπενζεμά, ο Κουρτουά, ο Βινίσιους Τζούνιορ και άλλοι. Τις BMW iX xDrive50 προτίμησαν οι Μόντριτς, Βαλβέρδε, Καρβαχάλ και άλλοι. 

BMW Real Madrid Courtois

Εν αναμονή ο πρόεδρος 

Ο μοναδικός που δεν παρέλαβε το αυτοκίνητό του ήταν ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, καθώς η πολυτελέστατη BMW i7 δεν ήταν ακόμη διαθέσιμη από την BMW, προς παράδοση. Έτσι θα χρειαστεί να περιμένει λίγο ακόμη, αλλά όταν την παραλάβει θα απολαμβάνει ίσως το πιο πολυτελές αυτοκίνητο της κατηγορίας των λιμουζίνων, στην οποία εντάσσεται η αμιγώς ηλεκτρική BMW i7

BMW Real Madrid Llul

 

Best of Network