Πώς γιορτάζεται η Μέρα Lamborghini στην Ιαπωνία (εικόνες)

Κάθεσαι στο Τόκιο και περιμένεις κάνα Nissan Silvia (Fast & Furious spec) και εμφανίζονται 150 υπέροχες Lamborghini. Κάπως έτσι είναι η Μέρα lamborghini στην Ιαπωνία

Lamborghini Day Japan
Lamborghini Day Japan
Lamborghini Day Japan
Lamborghini Day Japan
Lamborghini Day Japan
Lamborghini Day Japan
Lamborghini Day Japan
Lamborghini Day Japan
Lamborghini Day Japan
Lamborghini Day Japan
Lamborghini Day Japan
Lamborghini Day Japan

Η Lamborghini γιόρτασε την 2022 Lamborghini Day Japan στο Τόκιο, υποδεχόμενη 180 Lamborghini σύγχρονες, κλασικές και ειδικές εκδόσεις, που συγκεντρώθηκαν στο Sea Forest Waterway. Εκτεθειμένα κατά μήκος του παραλιακού χώρου που δημιουργήθηκε για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο, η γιορτή περιελάμβανε μια παρέλαση της Lamborghini στην πόλη του Τόκιο και μια βραδινή γιορτή για τους ιδιοκτήτες μαζί με τα Ιαπωνικά αποκαλυπτήρια της νέας Urus Performante.

Lamborghini Day Japan

Πολλές και σπάνιες Lamborghini στο Τόκιο

Το πρόγραμμα άνοιξε με το ηλιοβασίλεμα οδηγώντας την παρέλαση των αυτοκινήτων Lamborghini στους δρόμους του Τόκιο. Περισσότερες από 150 Lamborghini έλαβαν μέρος, ενθουσιάζοντας θεατές και συμμετέχοντες, συμπεριλαμβανομένων των περιορισμένων εκδόσεων Countach LPI 800-4, Aventador Ultimae LP 750-4 και Sian FKP 37, μαζί με τα τρέχοντα μοντέλα όπως η Huracán STO και κλασικά μοντέλα όπως μια Diablo GTR και η Countach 25th Anniversary.  

Ξεκινώντας από τον Κήπο Ariake και περνώντας από τις περιοχές Toranomon, Hibiya, Yurakucho και Ginza για να φτάσει στο Sea Forest Waterway, η πομπή στη συνέχεια ενώθηκε με τα άλλα αυτοκίνητα της Lamborghini που είχαν ήδη εκτεθεί, με ένα επίσημο καλωσόρισμα από την ανώτατη διοίκηση της Lamborghini, που επισκέφθηκε την Ιαπωνία ειδικά για το σημαντικό γεγονός: Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Stephan Winkelmann, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Πωλήσεων Federico Foschini.

Lamborghini Day Japan

Πάθος για τη Lambo στην Ιαπωνία

"Το εξαιρετικό πάθος για τη Lamborghini από τους ιδιοκτήτες και τους λάτρεις της στην Ιαπωνία καθιστά αυτή την εορταστική εκδήλωση εξαιρετικά ξεχωριστή", δήλωσε ο Stephan Winkelmann Charmain & CEO της Automobili Lamborghini.  "Η Ιαπωνία είναι μια σημαντική και καθιερωμένη αγορά για τη Lamborghini, η οποία συνεχίζει να αυξάνεται χρόνο με το χρόνο, και η Ημέρα Lamborghini είναι μια μοναδική ευκαιρία για εμάς να συγκεντρωθούμε σε αυτό το μέρος του κόσμου για να γιορτάσουμε την ιταλική μάρκα μας".

Lamborghini Day Japan

Ο επικεφαλής του τμήματος Ιαπωνίας της Lamborghini, Davide Sfrecola, πρόσθεσε: "Περισσότερα από 180 αυτοκίνητα που έχουν έρθει από όλη την Ιαπωνία για να συγκεντρωθούν στο Τόκιο είναι μια απόδειξη του συναισθήματος που προκαλεί η Lamborghini στους ιδιοκτήτες, επιβεβαιώνοντας τη σημασία μοναδικών εμπειριών όπως η Lamborghini Day και την ευκαιρία να συνδεθούμε προσωπικά με τους πελάτες μας στην Ιαπωνία".

Lamborghini Day Japan

Η νέα Urus Performante παρουσιάστηκε επίσημα σε περισσότερους από 600 καλεσμένους από τον Stephan Winkelmann. Το νέο μοντέλο Super SUV, με αυξημένη ισχύ στα 666 άλογα και μειωμένο βάρος κατά 47 κιλά, διαθέτει εκτεταμένα ανθρακονήματα και την καλύτερη στην κατηγορία αναλογία βάρους προς ισχύ. Επιταχύνοντας από τα 0-100 km/h σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα και φρενάροντας από τα 100 km/h έως την ακινησία σε 32,9 m, η Urus Performante παράγει 850 Nm ροπής στις 2.300 έως 4.500 στροφές ανά λεπτό, με τις συγκριτικές διαμήκεις ικανότητες της, συμπεριλαμβανομένης της μέγιστης ταχύτητας των 306 km/h, να συνδυάζονται με την απόκριση, το χειρισμό και τη σταθερότητά της. Πρόσφατα, σημειώνοντας νέο ρεκόρ στην κατηγορία SUV παραγωγής στην πίστα Pikes Peak International Hill Climb, η Urus Performante παρουσιάστηκε στην Lamborghini Day Japan μαζί με τον ιστορικό προκάτοχό της, την Lamborghini LM 002.

Lamborghini Day Japan

Οι καλεσμένοι της Lamborghini Day Japan απόλαυσαν επίσης μια Miura SV που εκτέθηκε, η οποία είχε αποκατασταθεί από το τμήμα Lamborghini Polo Storico. Ένας χώρος Ad Personam αναπαρήγαγε τη μόνιμη μπουτίκ εξατομίκευσης στο Lamborghini Lounge του Τόκιο, όπου οι ιδιοκτήτες μπορούν να προσαρμόσουν τη νέα τους Lamborghini με σχεδόν απεριόριστα εξωτερικά και εσωτερικά χρώματα και διακοσμητικά στοιχεία, επιλογές και ειδικά φινιρίσματα.

Best of Network