Αποκάλυψη για την Lamborghini Huracan Sterrato

Η Lamborghini μας δίνει την πρώτη γεύση από την Huracan Sterrato το off road supercar που έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό και θα παρουσιάσει πλήρως στο τέλος του μήνα

Lamborghini Huracan Sterrato

Μπορεί να μοιάζει βγαλμένη από video game ή κινηματογραφική παραγωγή, είναι όμως πραγματικό αυτοκίνητο και στο τέλος του μήνα θα ανακοινωθεί πως ξεκινά και η παραγωγή της. Ο λόγος για την Lamborghini Huracan Sterrato, ένα εντυπωσιακό off road supercar, το οποίο η ιταλική φίρμα αποκάλυψε μερικώς, ενόψει της πλήρους παρουσίασής του στις 30 Νοεμβρίου. Η σημασία της Sterrato έχει πολλά επίπεδα γιατί μαζί με την Porsche 911 Dakar που αναμένεται και αυτή - στις 17 Νοεμβρίου συγκεκριμένα - καταλαβαινεις πως δημιουργείται ξαφνικά μια κατηγορία με δίπορτα αεροδυναμικά coupe που θα έχουν αναρτήσεις με μεγαλύτερες διαδρομές και ελαστικά εκτός δρόμου. 

Lamborghini Huracan Sterrato

Η τελευταία αμιγώς θερμική 

Παράλληλα η Lamborghini Sterrato θα είναι η τελευταία Lamborghini που θα κινείται από κινητήρα εσωτερικής καύσης και μόνο. Η ιταλική φίρμα έχει ανακοινώσει πως από το 2023 όλα της τα αυτοκίνητα θα είναι σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό εξηλεκτρισμένα, οπότε ο αποχαιρετισμός στον ατμοσφαιρικό V10 θα έρθει με ένα πολύ ιδιαίτερο και πρωτοποριακό μοντέλο.


Σκονισμένη και "βρώμικη"

Την Lamborghini Sterrato την συνοδεύουν τρία teaser video μέχρι τώρα, με το πιο πρόσφατο να ήρθε μόλις μερικές ώρες πριν από αυτή την μίνι αποκάλυψη. Δείχνουν τις δυνατότητες του supercar σε διαδρομές τις οποίες ορίζει το όνομα του. Sterrato σημαίνει χωμάτινη στα ιταλικά και η συγκεκριμένη Lamborghini θα είναι αναμφίβολα ένα αυτοκίνητο που δεν θα ξενίζεται από τις χωμάτινες διαδρομές. 

Lamborghini Huracan Sterrato

Αγριεμένη εμφανισιακά

Μεταξύ των κυριότερων εμφανισιακών χαρακτηριστικών της Lamborghini Huracan Sterrato, καθώς μόνο για αυτά μπορούμε να μιλήσουμε προς το παρόν, είναι ο αεραγωγός στο πίσω μέρος της οροφής και η μπάρα LED φώτων στην άκρη του καπό του αυτοκινήτου. Η πρακτικότητα εξυψώνεται χάρη στις μπάρες που υπάρχουν επίσης στην οροφή και η εμφάνιση ολοκληρώνεται με το χακί χρώμα και τα ενισχυμένα φτερά. 

Lamborghini Huracan Sterrato

Η Lamborghini είχε για πρώτη φορά ασχοληθεί με την Sterrato το 2019, όταν και είχε δείξει ένα μοντέλο το οποίο όλοι όμως υπέθεσαν πως θα ήταν μόνο ψηφιακό δημιούργημα και θεωρητικής φύσεως. Και ήταν όντως έτσι, ωστόσο η απήχηση του κοινού ήταν εντυπωσιακή και  οδήγησε την εταιρεία να το φέρει στην παραγωγή. 
 

Best of Network