WRC: Τρομακτικό ατύχημα στο Ράλι Κεντρικής Ευρώπης (video)

Ο Esapekka Lappi είχε νέα καταστροφική έξοδο για το Hyundai i20N Rally1 στο Ράλι Κεντρικής Ευρώπης με το οποίο συνεχίζεται αυτό το Σαββατοκύριακο το WRC

WRC Lappi Ατύχημα ράλλι κεντρικής Ευρώπης

Μετά την τρομακτική έξοδο στο Ράλι Χιλής που έγινε viral και κατέστρεψε ολοσχερώς το Hyundai i20N Rally1, ο Esapekka Lappi είχε ένα αντίστοιχα σφορδό ατύχημα και στο Ράλι Κεντρικής Ευρώπης που διεξάγεται αυτό το Σαββατοκύριακο στο πλαίσιο του WRC

Ο Φινλανδός της Hyundai είχε μια έξοδο την πέμπτη ειδική του αγώνα, που ήταν η τρίτη για το δεύτερο σκέλος. Τόσο εκείνος όσο και ο συνοδηγός τους, Janne Ferm είναι καλά στην υγεία τους, ωστόσο η Cyril Abiteboul και οι μηχανικοί της Hyundai έχουν έναν ακόμη πονοκέφαλο πλέον. 

Διαβάστε Επίσης

Ο Lappi ήταν τρίτος στην κατάταξη σε εκείνο το σημείο πίσω απο τον πρωτοπόρο Kalle Rovanpera και τον δεύτερο στην κατάταξη Thierry Neuville με το άλλο Hyundai. 

WRC Lappi Ατύχημα ράλλι κεντρικής Ευρώπης

Το Ράλι Κεντρικής Ευρώπης διεξάγεται για πρώτη φορά ως μια ενδιαφέρουσα, πλην όμως περίεργη έμπνευση των promoter του πρωταθλήματος. Περιλαμβάνει ειδικές στην Αυστρία, την Τσεχία και την Γερμανία. 

WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης

Το σημερινό σκέλος της Παρασκευής περιλάμβανε ειδικές στην Τσεχία μετά την τελετή εκκίνησης που διεξήχθη την Πέμπτη στην ίδια χώρα.

Οι κακές καιρικές συνθήκες της Παρασκευής δυσχέραναν ακόμη περισσότερο την ούτως ή άλλως όχι και τόσο θετική εικόνα που είχαν οι άνθρωποι του WRC για το συγκεκριμένο event. 

WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης

Ο λόγος για αυτό είναι αφενός οι αποστάσεις, αφετέρου δε τα πολλά άγνωστά σημεία που περιλαμβάνει σε σχέση με άλλους αγώνες, σε συνδυασμό πως εδώ που έχει φτάσει το πρωτάθλημα μπορεί να κρίνει τους τίτλους τόσο στην κορυφαία κατηγορία, όσο κυρίως στην WRC2 που υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον. 

WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης

Το Σάββατο και την Κυριακή οι ειδικές εναλλάσονται μεταξύ Αυστρίας και Γερμανίας και πλέον η ελπίδα όλων είναι να βελτιωθεί ο καιρός και να σταματήσουν οι καταρρακτώδεις βροχές.

WRC Ράλι Κεντρικής Ευρώπης

Σημ. Οι φωτογραφίες του ατυχήματος είναι από τον instagram λογαριασμό rallye_is_life

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network