F1: H Audi ξανασκέφτεται την συμμετοχή της

Σε λεπτομερή ανάλυση προχωρά η Audi όσον αφορά τη συμμετοχή της στην Formula 1 λόγω περικοπών και αλλαγών στην ηγεσία του προγράμματος

Audi Formula 1 Official

Όλο και εντονότερες είναι οι φήμες και το ίδιο ισχύει και για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Audi να αντιμετωπίζει προβλήματα σχετικά με την συμμετοχή της στην Formula 1.

Τώρα έρχεται το γερμανικό Spiegel να αναφερθεί σε επανεξέταση της συμμετοχής στην F1 λόγω περικοπών στα έξοδα της Audi και αλλαγών στα στελέχη του προγράμματος. 

Διαβάστε Επίσης

To Spiegel βασίζει το άρθρο του σε πηγές στον Όμιλο Volkswagen και όχι μέσα στην Audi και αναφέρει πως διεξάγεται μια "λεπτομερής ανάλυση" των δεδομένων στο πλαίσιο των περικοπών που γίνονται στην εταιρεία.

Audi F1 Shanghai

Από αυτές δεν εξαιρείται το πρόγραμμα της Formula 1, το οποίο είναι πραγματικότητα πως ούτε μπορεί να επιβεβαιωθεί, από κάποιο άλλο στοιχείο, ούτε όμως και να διαψευστεί, καθώς πρόκειται για εσωτερική διαδικασία για την οποία ακόμη τουλάχιστον, δεν μπορούμε να έχουμε πλήρη εικόνα. 

Audi Formula 1 Official

Αντιστοίχως υπήρξαν αλλαγές και στην διοίκηση του προγράμματος της Formula 1. Πριν μερικούς μήνες όταν είχε παρουσιαστεί επισήμως η συμμετοχή της Audi, επικεφαλής ήταν ο Markus Duesmann, ο οποίος όμως τον Σεπτέμβριο αντικαταστάθηκε από τον Gernot Doellner. Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό αυτό είναι επίσης κάτι που μπορεί να θεωρηθεί κλυδωνισμός στην ομάδα που ασχολείται με την Formula 1. 

Audi Formula 1 Official

Πάντως από την ίδια την Audi, η επίσημη τοποθέτηση λέει πως δεν υπάρχει καμία αλλαγή στο χρονοδιάγραμμα και η συμμετοχή στην F1 έχει αποφασιστεί τόσο από το ανώτατο συμβούλιο της Audi, όσο και από τα αντίστοιχα όργανα του Ομίλου. 

Audi Formula 1 Official

Η Audi σχεδιάζει την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα από το 2026 με μια διαδικασία εξαγοράς και τροποποίησης της Sauber, με την οποία αυτή τη στιγμή αγωνίζεται η Alfa Romeo. Η διαδικασία αυτή έχει ξεκινήσει ήδη, όπως εξάλλου και η δημιουργία της μονάδας που θα κατασκευάζει κινητήρες στο Neuburg της Γερμανίας. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network