Ποιοι οδηγοί μπορεί να μην έχουν θέση στη Formula 1 το 2025

Η αγορά οδηγών της Formula 1 για τη σεζόν 2025 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με αρκετά μεγάλα ονόματα να μην έχουν ακόμη συμβόλαιο. Ας δούμε ποιοι μπορεί να μείνουν χωρίς μονοθέσιο.

Carlos Sainz Monza Richard Mille

Η αγορά οδηγών της Formula 1 για τη σεζόν 2025 βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με αρκετά μεγάλα ονόματα να μην έχουν ακόμη συμβόλαιο.

Από την πιθανή αποχώρηση του Carlos Sainz από τη Ferrari μέχρι το μέλλον πολλά υποσχόμενων νέων οδηγών, όπως ο Logan Sargeant, οι προοπτικές για την επόμενη χρονιά είναι τόσο αβέβαιες, όσο και συναρπαστικές.

Διαβάστε Επίσης

Ένα από τα πιο προβεβλημένα ονόματα στις συζητήσεις για την αγορά οδηγών είναι ο Carlos Sainz. Ο Ισπανός οδηγός, που σήμερα αγωνίζεται στη Ferrari, είναι πιθανό να πάρει μεταγραφή για την Audi. Αν και δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση, οι φήμες λένε ότι ο Sainz θα μπορούσε να εξετάσει το ενδεχόμενο αλλαγής ομάδας για την επόμενη σεζόν, κάτι που θα μπορούσε να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο grid.

Ένας άλλος οδηγός που βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος είναι ο Pierre Gasly. Ο Γάλλος, που βρίσκεται σήμερα στην Alpine, έχει γίνει αντικείμενο εικασιών σχετικά με το μέλλον του στην F1.

Διαβάστε την συνέχεια στο esquire.com.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network