Αυτοκίνητα SDV: H Audi έφτιαξε ειδική θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο

H Audi ανακοίνωσε την πρόσληψη του Geoffrey Bouquot για μια νέα θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο που αφορά τα νέας τεχνολογίας, SDV αυτοκίνητα.

Audi Geoffrey Bouquot

Ως επικεφαλής Καινοτομίας και Software Defined Vehicles (SDV), ορίζεται το νέο στέλεχος της Audi, Geoffrey Bouquot. H πρόσληψη έχει αξία καθώς η Audi με αυτή την κίνηση δημιουργεί ουσιαστικά και  τυπικά μια νέα θέση στο Διοικητικό της Συμβούλιο που αφορά τα αυτοκίνητα νέας τεχνολογίας που ορίζονται από το λογισμικό. 

Διαβάστε Επίσης

"Με την απόφαση να δημιουργήσουμε τη νέα θέση σε επίπεδο διοικητικού συμβουλίου, ενισχύουμε τη μακροπρόθεσμη στρατηγική τεχνολογίας και καινοτομίας και επικεντρωνόμαστε στην ανάπτυξη των SDV", δήλωσε ο Manfred Doss, πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου της Audi.

Audi Geoffrey Bouquot
O Geoffrey Bouquot είναι πλεον ο υπεύθυνος για τα SDV στο Διοικητικό Συμβούλιο της Audi.

Ο Bouquot είναι 38 ετών, εντάχθηκε στην Valeo ως αντιπρόεδρος στρατηγικής, ανοικτής καινοτομίας, δημόσιων υποθέσεων και βιωσιμότητας το 2016. Πριν από αυτό, ήταν τεχνικός σύμβουλος υπεύθυνος για τη βιομηχανία στο υπουργικό συμβούλιο του Γάλλου υπουργού Άμυνας, αρχής γενομένης από το 2014. 

Από το 2011 έως το 2014, ήταν διευθυντής χαρτοφυλακίου για την αεροναυτική και την άμυνα στην υπηρεσία κρατικής συμμετοχής της γαλλικής κυβέρνησης. Ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι της Automotive News Europe το 2023, ως ένα από τα πιο πολλά υποσχόμενα νεαρά στελέχη της Ευρώπης. 

Audi Geoffrey Bouquot

Στην Audi, η Bouquot θα οδηγήσει τη μετατροπή σε έναν οργανισμό με επίκεντρο το λογισμικό, δήλωσε η αυτοκινητοβιομηχανία. Υπό τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Gernot Dollner, η Audi επιδιώκει να επιταχύνει την ταχύτητα ανάπτυξης δημιουργώντας έναν μητρικό οργανισμό και δίνοντας περισσότερη "επιχειρηματική" ευθύνη στις ομάδες ανάπτυξης. 

Ταυτόχρονα, δήλωσε η Audi, καθιστά το λογισμικό κορυφαίο στοιχείο ανάπτυξης οχημάτων. "Χρειαζόμαστε μια διεξοδική διαρθρωτική αναπροσαρμογή για να επιτύχουμε ταχύτερο ρυθμό ανάπτυξης και σαφή εστίαση στο λογισμικό", δήλωσε ο Döllner, "Διορίζοντας τον Geoffrey Bouquot, ανταποκρινόμαστε σε αυτόν τον στόχο."

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network