F1 GP Ίμολα: Πρόγραμμα και ώρες τηλεοπτικής μετάδοσης

H F1 ξεκινά την ευρωπαϊκή της περίοδο για το 2024 και το κάνει από την Ίμολα εκεί που όλοι περιμένουμε την Ferrari με τις πολλαπλές αναβαθμίσεις της.

GP Imola Sprint Race Sainz

Οι αναβαθμίσεις της McLaren απέδωσαν στο Μαϊάμι και ο Lando Norris έφτασε στην πολυπόθητη πρώτη νίκη της καριέρας του στην F1, σκορπώντας την αισιοδοξία μετά την στα ίσα επικράτησή του έναντι του Max Verstappen και της Red Bull

GP Imola Race Tifozi

Συνεπώς είναι μια εξαιρετικής τάξεως ευκαιρία στην Ίμολα να δούμε αν θα έχουν την ίδια απόδοση και  οι αναβαθμίσεις που φέρνει η Ferrari. Η Scuderia είναι στα πολύ πάνω της με τον Fred Vasser να κερδίζει όλο και περισσότερο την αποδοχή των Τιφόζι με τις κινήσεις του στην στελέχωση της ομάδας και όλοι περιμένουν την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Adrian Newey για το πρωτάθλημα του 2025, τη συνεργασία του με τον Hamilton που έχει ήδη συμφωνήσει με την Ferrari και φυσικά την σχεδίαση του μονοθεσίου του 2026, υπό νέους κανονισμούς. 

GP Imola Sprint Race Leclerc Verstappen

Αν σου ακούγεται σίγουρη η μετακίνηση του κορυφαίου σχεδιαστή της F1 στο Maranello είναι μάλλον γιατί και οι Ιταλοί το θεωρούν δεδομένο και θα είναι μεγάλη έκπληξη αν συμβεί κάτι διαφορετικό. 

Διαβάστε Επίσης

Στην περίπτωση που το κλίμα αυτό συνδυαστεί με μια νίκη της Ferrari και δυνητικά του Charles Leclerc, τότε θα είναι σχεδόν λόγος οι Ιταλοί να βγουν στους δρόμους. 

Από την άλλη πλευρά βεβαίως πως θα μπορούσε κανείς να ξεγράψει την Red Bull που και πάλι φέτος έχει κερδίσει τους 4 από τους 6 αγώνες που έχουν γίνει μέχρι τώρα και οδεύει στον έβδομο με στόχο να δείξει ποιος είναι το αφεντικό.

F1 Αγώνας Sprint Βραζιλία Norris

Ο αγώνας στην Ίμολα θα έχει και πολλές εκδηλώσεις τιμητικού χαρακτήρα στην μνήμη του Ayrton Senna από τον θάνατο του οποίου συμπληρώνονται φέτος 30 χρόνια και θα είναι αντίστοιχα και τα τηλεοπτικά αφιερώματα είτε παρακολουθήσεις το Grand Prix από την συνδρομητική τηλεόραση του ANT1+, είτε από το F1 TV. 

Οι ώρες διεξαγωγής 

Το πρόγραμμα ξεκινά όπως πάντα με τις ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής στις 14:30 και κορυφώνεται με τον αγώνα στις 16:00 το απόγευμα της Κυριακής. Όλα τα sessions θα μεταδοθούν από το συνδρομητικό ΑΝΤ1+ και ο αγώνας που ξεκινά στις 16:00, θα μεταδοθεί και από τον ελεύθερο ΑΝΤ1, ετεροχρονισμένα στις 16:45, που είναι η πιο σύντομη μαγνητοσκοπημένη μετάδοση που έχουμε δει φέτος. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μεταδόσεων είναι το εξής:

F1 Grand Prix Ίμολα Πρόγραμμα μεταδόσεων ANT1 Plus

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network