Πρώτο trailer για τη σειρά του Ayrton Senna στο Netflix

To Netflix δημοσίευσε το πρώτο trailer για την νέα σειρά που αφορά τον Ayrton Senna που θα είναι μυθοπλασίας αλλά βασισμένη στη ζωή του Βραζιλιάνου.

Senna Netflix
Senna Netflix
Senna Netflix
Senna Netflix
Senna Netflix

Το 2024 εκτός από την επέτειο των 30 χρόνων από τον θάνατο του Ayrton Senna θα είναι η χρονιά που θα κυκλοφορήσει και η σειρά του Netflix για τον Βραζιλιάνο οδηγό της Formula 1. To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της σειράς και αρκέστηκε να μας ενημερώσει πως η πρεμιέρα θα είναι μέσα στη χρονιά, χωρίς άλλες λεπτομέρειες. 

Senna Netflix

Ωστόσο το trailer αρκεί για να επαναφέρει διάφορες αναμνήσεις και να αποτελέσει κίνητρο για τους νεότερους να μάθουν γιατί ο θρύλος του Senna ζει ακόμη σαν να μην έχει περάσει ούτε μια μέρα από εκείνη την τραγική πρωτομαγιά της Ίμολα. 

Διαβάστε Επίσης

Οι πρώτες εικόνες από την νέα σειρά που θα εκτείνεται σε έξι επεισόδια, αφορούν το άκρως συναισθηματικό και ιστορικό Grand Prix της Βραζιλίας το 1991. Εκείνο τον αγώνα, τον οποίο ο Ayrton Senna κέρδισε, δια πυρός και σιδήρου, για να πανηγυρίσει ουρλιάζοντας την πρώτη του νίκη μέσα στην πατρίδα του. 

Κάτι που δεν είχε καταφέρει παρά το γεγονός πως είχε ήδη δύο τίτλους πρωταθλητή και ήταν ήδη ένα παγκόσμιο ίνδαλμα, οδηγικά και όχι μόνο. 

Senna Netflix

Στο trailer βλέπουμε με φόντο την αναπαράσταση εκείνων των έντονων στιγμών του Senna, διάφορες εικόνες από σημαντικά σημεία της ζωής του, όπως θα αποτυπωθούν στην πορεία των έξι επεισοδίων.

Όπως διευκρινίζει το Netflix η σειρά είναι "μια φανταστική αναπαράσταση της ιστορίας της ζωής του τόσο πίσω από το τιμόνι όσο και σε προσωπικά θέματα. Ξεκινά από τις αρχές της αγωνιστικής του καριέρας, όταν ο Senna αγωνιζόταν στη Formula Ford, και μας μεταφέρει μέχρι το τέλος."

Senna Netflix

Κατά τη διάρκεια έξι επεισοδίων, το Senna θα παρουσιάσει, για πρώτη φορά, το ταξίδι του Ayrton μέσα από θριάμβους, απογοητεύσεις, χαρά και θλίψη, αποκαλύπτοντας την προσωπικότητα και τις προσωπικές του σχέσεις.

Διαβάστε Επίσης

Η μυθιστορηματική πορεία ξεκινά με τη γένεση της καριέρας του τρεις φορές πρωταθλητή της Formula 1, όταν μετακομίζει στην Αγγλία για να αγωνιστεί στη Formula Ford, και μέχρι το τραγικό ατύχημά του στην Imola της Ιταλίας, κατά τη διάρκεια του Grand Prix του San Marino.

Senna Netflix

Ο Senna ενσαρκώνεται από τον Gabriel Leone και πρωταγωνιστούν επίσης ο Matt Mella ως Alain Prost και η Pamela Tome ως η φίλη του Senna, Xuxa.

Τον αγωνιστικό διευθυντή της McLaren, Ron Dennis ενσαρκώνει ο Patrick Kennedy και υπάρχει επίσης ένα διεθνές καστ με ηθοποιούς σε κομβικούς ρόλους, όπως η Vivianne Senna, η αδερφή του Ayrton, o Sid Watkins, επί σειρά ετών γιατρός της F1, ο Jean-Marie Balestre, πρόεδρος της FIA εκείνη την εποχή και πολλοί άλλοι. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης


 

Best of Network