Ο Sebastian Vettel μίλησε για την επιστροφή του στην F1

O Sebastian Vettel παραχώρησε συνέντευξη στο Sky Sports F1 και στον Martin Brundle και μίλησε για την επιστροφή του στην ενεργό δράση και τις πιθανότητες αυτό να συμβεί

Red Bull Formula Nurburgring

Ο Sebastian Vettel είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς πρώην πρωταθλητές της Formula 1 και ο σεβασμός που κέρδισε πέρσι πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση προέκυψε και από τον τρόπο με τον οποίο εξέφρασε τις απόψεις του πάνω σε εξωαγωνιστικά θέματα.

Στο πλαίσιο της ιστορικής "βόλτας" που έκανε με το παλιό μονοθέσιο της Red Bull στο Nordschleife μίλησε στον Martin Bundle και το Sky Sports F1 και για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ενεργό δράση. 

Η συνέντευξη θα προβληθεί στην πλήρη έκτασή της το Σάββατο στην εκπομπή που συνοδεύει τις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Σιγκαπούρης στο βρετανικό κανάλι. Ωστόσο σε ένα teaser της που δημοσιεύτηκε ακούμε τον Γερμανό τέσσερις φορές πρωταθλητή, να μην μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο της επιστροφής του. 

Sebastian Vettel Attitude Magazine

"Δεν μπορώ να πω όχι αμέσως, γιατί δεν ξέρω", ήταν η απάντηση του Vettel στον Brundle όταν εκείνος άρχισε να του απαριθμεί έναν προς έναν τους θρύλους της Formula 1 που αποφάσισαν να επιστρέψουν μετά την ανακοίνωση αποχώρησής τους. Μέσα σε αυτούς ο Michael Schumacer, o Alain Prost και αρκετοί άλλοι. 

Red Bull Formula Nurburgring

"Νομίζω ότι αν τους ρωτούσες όλους, πιθανόν κάποιοι από αυτούς θα έλεγαν όχι. Και κάποιοι από αυτούς θα έλεγαν πως δεν ξέρουν, αλλά τελικά όλοι τους επέστρεψαν, οπότε δεν μπορώ να το αποκλείσω ούτε και εγώ".

Θα γυρίσω αν το θέλω 

Ο Vettel έφυγε σε μια περίεργη συγκυρία γιατί η Aston Martin για την οποία οδηγούσε τα δύο τελευταία χρόνια δεν ήταν ανταγωνιστική, αλλά κατάφερε να δώσει στον αντικαταστάτη του Γερμανού, τον Fernando Alonso ένα μονοθέσιο που έφτασε να διεκδικεί ακόμη και νίκες στο ξεκίνημα της σεζόν. 

Aston Martin Vettel Frenc Grand Prix

Παρόλα αυτά ο Vettel δεν θα ήθελε να επιστρέψει αναγκαστικά, όπως στην περίπτωση που θα χρειαζόταν να αντικαταστήσει κάποιον τραυματία. Ερωτηθείς αν είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης ανέφερε χαρακτηριστικά, "Ναι είμαι, αλλά γιατί το θέλω, όχι γιατί θέλω να είμαι έτοιμος να πάρω τη θέση κάποιου που θα αποτύγχανε να αποδώσει τα αναμενόμενα". 

Red Bull Formula Nurburgring

Παρακάτω μπορείς να δεις το video από το in car του Vettel και του Coulthard που οδήγησαν δύο μονοθέσια μέσα στο Nordschleife. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Best of Network