Ο will.i.am έγραψε τραγούδι για την Formula 1

O will.i.am συνεργάστηκε με τον Lil Wayne για το νέο τραγούδι της Formula 1, το οποίο παρουσιάστηκε στο πλαίσιο του Grand Prix του Μαϊάμι. Αλλά δεν ακούγεται

Formula 1 will.i.am τραγούδι

"Τόσο πολύ αγάπησα εσένα, μέχρι που σταμάτησα να παρακολουθώ F1".
Αυτοί οι στίχοι είναι λίγο πιο εμπνευσμένοι από εκείνους που επλέξαν ο will.i.am και ο Lil Wayne για το πρώτο τραγούδι της Formula 1. Οι δύο καλλιτέχνες συνεργάστηκαν και η Liberty Media αποφάσισε ότι όντως είναι καλή ιδέα το σπορ που έχει ως βιτρίνα του τον αγώνα στο πριγκηπάτο του Μονακό, να έχει ένα τραγούδι με τίτλο "Formula".  

Formula 1 will.i.am τραγούδι

Βεβαίως για τον will.i.am έπρεπε να το έχουμε καταλάβει όταν παρουσίασε το αυτοκίνητο που σχεδίασε ο ίδιος σε συνεργασία με την Mercedes και το ονόμασε will.i.AMG. Τέλος πάντων δεν βγάζεις άκρη με τους καλλιτέχνες. 

Στην προκειμένη περίπτωση ο will.i.am που έχει εκφρασμένη την αγάπη του για τα αυτοκίνητα, όσο εκφρασμένη έχει και τη ροπή του στην κακογουστιά, ήταν ένας από τους πολλούς καλεσμένους στο "πάρτι" της F1 στο Μαϊάμι. Τους χώρους της πίστας χρησιμοποίησε για το video clip, στο οποίο βλέπουμε εκείνον και τον Lil Wayne να τραγουδούν τα λόγια του "ποιήματος" εν μέσω μονοθεσίων, καρό σημαιών και χορευτών ντυμένων με κάτι που μοιάζει με στολές των ομάδων. 

Formula 1 will.i.am τραγούδι

Το κύμα της Formula 1 

Το τραγούδι που εκτός από τους στίχους, έχει το ίδια αποκρουστική μουσική υπόκρουση, έχει ήδη σχεδόν 9 εκατομμύρια θεάσεις στο YouTube και αποδεικνύεται αρκετά δημοφιλές. Ποντάρει βεβαίως μεγάλη από την επιτυχία του στο trend που δημιουργήθηκε τις προηγούμενες ημέρες λόγω του Grand Prix στο Μαϊάμι, αλλά και στο κύμα δημοφιλίας που έχει ανεβάσει την Formula 1 ψηλά στα ενδιαφέροντα των Αμερικανών. 

Formula 1 will.i.am τραγούδι

Επειδή όμως αναγνωρίζουμε πως σε υποβάλλουμε σε κάποιου είδους δοκιμασία ακούγοντας τον will.i.am, για να εξιλεωθούμε μπορείς να ακούσεις μια ακόμη φορά το επίσημο μουσικό θέμα του πρωταθλήματος, σε σύνθεση του Brian Tyler, για τον οποίο μπορείς να διαβάσεις εδώ

Διαβάστε ακόμα:
 - Και η Renault στη μάχη για ηλεκτρικό μοντέλο κάτω των 25.000 ευρώ
 - "Έξυπνο" φανάρι ανάβει κόκκινο όταν υπερβαίνεις το όριο ταχύτητας (+video)
 - Αυτό το αυτοκίνητο είναι πρώτο σε πωλήσεις παγκοσμίως το 2022
 - Πώς η Tesla δοκιμάζει τα μοντέλα της σε συνθήκες ακραίας ζέστης (+video)
 - Αφιέρωμα Bentley: Τα μοντέλα που καθόρισαν την ένδοξη ιστορία της

Best of Network